Modelul telefonului “bratara” prezentat de Nubia la IFA anul trecut, nu s-a bucurat de succesul asteptat. Insa modelul Alpha de anul acesta este, cu siguranta, un pas in directia potrivita.
Este inca masiv, privit din punct de vedere al smartwatch-urilor, iar detaliile legate de specificatiile sale sunt inca neclare.

Producatorul din Shenzhen a promis dezvaluirea acestora in viitorul apropiat, si ramane de vazut daca vor fi impresionante sau nu.

Este, insa, cu siguranta o directie buna fata de design-urile sandwich, sub forma de scoica prezentate pana acum pentru tehnologia ecranelor pliabile. Corpul uman are o forma amuzanta si ciudata, asa ca, de ce sa nu il infasori intr-un ecran OLED si gata?

TCL a avut in trecut idei similare, conceptele sale timpurii implicand si un telefon ce se putea infasura in jurul incheieturii. Bineinteles, acea forma propusa a fost mult mai greu de obtinut decat s-a crezut si decat este modelul celor de la Nubia. Si spre deosebire de prototipul celor de la TCL, Alpha va fi lansat pe piata intr-un viitor apropiat – cel putin pe piata din China.

Avand in vedere conceptele celor de la Nubia, acest smartphone tip bratara si telefonul cu ecran dual ( fata – spate ), va fi interesant sa urmarim gama de produse ce vor urma sa apara de la acest producator.

Preluat de pe Tech Crunch