In fiecare an, Apple si Samsung intra in competitie, iar 2019 nu face exceptie, cu noile modele iPhone XS Max si Galaxy S10+. In luna septembrie Apple lanseaza un nou model de iPhone, si de regula defineste standardele de performanta. Cateva luni mai tarziu, Samsung raspunde cu o noua linie de telefoane Galaxy. In ziua de azi diferentele de performanta dintre Samsung si Apple nu sunt la fel de mari cum obisnuiau sa fie, insa cateva dintre ele sunt in continuare semnificative, si merita mentionate.

Un lucru stiut este ca una dintre cele mai importante caracteristici ale unui smartphone este durata de viata a bateriei, data fiind nevoia continua de conectare. Prin urmare, chiar si o mica imbunatatire a bateriei poate fi esentiala pentru multi dintre noi.

Asa ca haideti sa vedem cum se situeaza iPhone XS Max fata de Galaxy S10+ la acest capitol. Sigur, am putea sa citim specificatiile producatorilor, insa stim destul de bine ca acestea nu se aliniaza intotdeauna cu modul in care este folosit un smartphone, intrucat testele sunt conduse in conditii propice, si menite sa furnizeze rezultate impresionante.

Am condus un test clasic pentru bateriile de pe iPhone XS Max si Galaxy S10+, si iata cum a decurs acesta. Inainte de toate ar trebui mentionat ca dispozitivul de la Apple vine cu o baterie de 3174 mAh, in timp ce Samsung propune o baterie de 3100 mAh.

Testul a implicat cateva dintre activitatile zilnice comune, pe care majoritatea utilizatorilor le desfasoara, inclusiv un apel de o ora, trimiterea de mesaje, verificarea e-mailului, si multe altele. La finalul zilei, iPhone-ul a murit cu putin timp inaintea telefonului de la Samsung, dupa 24 de ore impresionante. S10+ a reusit sa ramana aprins timp de 25 de ore.

Preluat de pe BGR