Logitech a anuntat prima sa tastatura pentru iPad, numita Slim Folio Pro. Noul dispozitiv este o alternativa pentru Smart Keyboard Folio, pe care Apple a anuntat-o anul trecut impreuna cu tableta. Modelul Logitech prezinta un rand dedicat scurtaturilor iOS, si o curea cu rolul de a fixa Apple Pencil in timp ce acesta este atasat magnetic si se incarca de la iPad.

 

Spre deosebire de tastatura de la Apple, Slim Folio Pro se conecteaza prin Bluetooth, si nu prin Smart Connector, ceea ce inseamna ca va trebui sa incarci tastatura separat, sau sa folosesti un cablu USB-C pentru a o incarca de la iPad. Spre deosebire de vechiul model Slim Folio, care avea o durata de viata a bateriei de 4 ani, multumita unui accumulator inlocuibil tip moneda, Logitech sustine ca noul dispozitiv ar trebui sa reziste trei luni cu o singura incarcare, in cazul in care este folosit zilnic timp de doua ore.

 

Tastatura Logitech are si un rand de scurtaturi iOS, pentru luminozitate, volum, si redare media. Aceasta se aprinde automat si se conecteaza cu iPad-ul cand este trecuta in modul de tastare, si poate fi impaturita in spatele tabletei. Spre deosebite de cea propusa de Apple, tastatura Logitech poate fi folosita intr-un singur unghi.

 

Slim Folio Pro este disponibila in doua dimensiuni, corespunzatoare celor doua modele de iPad Pro. Modelul mai mic costa 119.99 de dolari, iar cel mai mare 129.99 de dolari, mult mai putin decat varianta Apple.

 

Preluat de pe The Verge