Daca event-ul Apple din Septembrie ne-a adus 3 modele noi de Iphone, mai exact Iphone Xs, Iphone Xs Max si Iphone Xr , cel de luna aceasta ar trebui sa introduca noul model de Ipad Pro precum si modelele noi de Macbook-uri.
Conform ultimelor zvonuri , denumirile pentru modelele wi-fi vor fi Ipad 8,1, Ipad 8,2, Ipad 8,5 si Ipad 8,6 iar cele cu modul de cartela Ipad 8,4, Ipad 8,4, Ipad 8,7 si Ipad 8,8.
Tabletele vor avea un display cu rame minimale, fara notch (yupiii), si fara buton fizic de home. Modulul de FaceId va salasui in partea de sus a ramei, ceea ce inseamna ca Apple a lucrat mult la design pentru a pastra ramele cat mai subtiri.
Tehnologia FaceId va fi aceeasi care este folosita si in modelel actuale de Iphone cu mentiunea ca va functiona atat in modul portrait cat si landscape.
Zvonurile mentioneaza de asemenea ca noile Ipad vor avea mufa Usb type C, ceea ce le va permite sa transmita semnal 4k HDR la un monitor sau televizor cu cablul afterent.
Cel mai controversat upgrade va fi noul Conector Magnetic, care va fi localizat pe spatele tabletei si va permite conectare diverselor accesorii, incluzand noua Smart Keyboard.
De asemenea , noul stilou Apple se va conecta cu tableta prin senzori de proximitate.