Miercuri, Qualcomm a anuntat oficial o actualizare incrementala a chipsetului sau de inalta calitate. Snapdragon 865+ este deja confirmat pentru a fi utilizat in doua smartphone-uri de gaming high-end – Asus ROG Phone 3 si telefonul Lenovo Legion.

 

Lenovo a anuntat acum ca noul sau smartphone va prezentat pe 22 iulie – in aceeasi zi cu data programata a anuntului Asus ROG Phone 3. Informatiile au fost facute publice pe canalul Weibo al lui Lenovo prin intermediul unui nou teaser. Telefonul va fi anuntat la ora 19:30 ora Beijing.

 

Noul Snapdragon 865+ aduce o crestere de 10% a vitezei a nucleului principal al procesorului si un GPU usor overclockat. Exista, de asemenea, suport pentru Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 si suport oficial pentru display-urile de 144Hz. Legiunea Lenovo este de asteptat sa aiba un afisaj de cu aceasta rata de actualizare.

 

Conform rapoartelor si zvonurilor anterioare, Lenovo Legion va avea un ecran de rezolutie FHD +, cu o rata de esantionare tactila de 270Hz. Exista 16 GB RAM LPDDR5 si 512 GB stocare UFS 3.1 Exista, de asemenea, un nou design in termeni de utilizare cu o interfata care va fi optimizata pentru utilizarea landscape.