HUBLOT a impins intotdeauna granitele industriei traditionale de ceasornicarie. A fost atunci cand a creat ceasul evolutiv si iconic Big Bang, cand a inventat primul si singurul aliaj din aur de 18 k, rezistent la zgarieturi, numit Magic Gold, cand a prezentat primul ceramic colorat Red Magic si atunci cand a devenit prima marca de lux care a intrat in lumea fotbalului cu mai mult de 10 ani in urma. Cu inovativitatea gravata in ADN-ul sau si incercand mereu sa fie primul, diferit si unic, HUBLOT a incercat urmatoarea etapa in luna iunie, anuntand marca ca Timekeeper oficial si partener cu OS Limited (OSL) https: //www.osl. com /

Blockchain este o revolutie a sistemului financiar si a viitorului comertului electronic si a fost folosita in general ca o carte publica digitala si descentralizata a tuturor tranzactiilor valutare digitale de la crearea sa. Permitand distribuirea informatiilor digitale, tehnologia Blockchain creeaza coloana vertebrala a unui nou tip de Internet. Recunoscuta pentru originalitatea sa, tehnologia este considerata ca fiind unul dintre cele mai puternice si mai rapide instrumente de comercializare, fara a mentiona posibilitatea nelimitata de utilizare in diferite aspecte care vor revolutiona diferite norme si comert.

HUBLOT testeaza noi frontiere in spatiul digital pentru a optimiza brandul in spatiul de lux si pentru a spori experienta clientilor. In acest an, HUBLOT a introdus primul “Digital Boutique” la boutique-ul Hublot 5th Avenue din New York, creand o lume virtuala care devine un avantaj in experienta de vanzare cu amanuntul si minimizeaza distanta dintre HUBLOT si consumatorul sau. HUBLOT a anuntat, de asemenea, ca marca va lansa in mod oficial comertul electronic pentru curelele sale de ceas care se gasesc pe piata din S.U.A. si acum HUBLOT intra in tehnologia Blockchain.

 

Odata ce ceasul este deschis pentru vanzare inainte de 19 septembrie 2018, cumparatorul va trebui sa se inregistreze pe site-ul dedicat https://www.hublot.com/blockchain-presale/.

 

Precursor la baza, HUBLOT sustine pe deplin pe aceia care admira avangardismul, urmaresc inovativitatea si se bazeaza pe forjarea unei noi ordini pentru lume. Condusa de veterani din industrie, cu cunostinte cuprinzatoare in domeniul activelor digitale si al pietelor financiare, OSL, brokerajul digital de active din Asia, are aceeasi viziune inovatoare si revolutionara cu HUBLOT. Prin colaborarea dintre HUBLOT si OSL, ambele crème de la crème in industriile respective, duoul deschide modalitati atat pentru industria de ceasuri cat si pentru industria tehnologica avansata.

Pentru a arata cele mai bune din ambele parti, nu exista o cale mai buna decat introducerea unui ceas nou nou care sa prezinte esenta celor doua domenii. Acest ceas nou este un ceas de 210 de bucati editie limitata care poate fi achizitionat numai cu bitcoin si un ceas care poate fi cumparat direct de la ceasornicarie cu bitcoins. Acordand un omagiu atat seriei iconic Big Bang cat si tehnologiei Blockchain, ceasul va contine designul industrial semnat al Big Bang-ului, precum si elementele preluate din bitcoin. Si bineinteles, 210 nu este doar un numar aleatoriu. Pretioase si rare ca bitcoin, cele mai iconice active digitale ale tuturor, acest ceas Big Bang este creat pentru a comemora cea de-a 10-a aniversare a acestei inventii epocale si faptul ca numai 21 de milioane de biti vor fi vreodata. Fiecare ceas va avea o gravura unica a certificatului pe carcasa ceasului, care reprezinta numarul de identificare al tranzactiei.

Fuziunea dintre HUBLOT si OSL va garanta clientilor cea mai placuta si sigura experienta de cumparaturi cu active digitale. OSL va fi singurul broker oficial pentru vanzarea blocului Big Bang Block. Odata ce ceasul este deschis pentru vanzare inainte de 19 septembrie 2018, cumparatorul va trebui sa se inregistreze pe site-ul dedicat https://www.hublot.com/blockchain-presale/. Datele vor fi apoi prelucrate de OSL, care va trimite un e-mail de confirmare si un acord care sa indice data de livrare si detaliile de plata, inainte ca Hublot sa trimita ceasul cumparatorului la inceputul anului 2019. Un token pentru contribuabilul comunitatii digitale a activelor fuziune intre ceasurile de primavara elvetiene si FinTech de ultima ora, aceasta editie limitata Big Bang reprezinta o reprezentare solida a “Art of Fusion”.