Daca sunteti entuziasmat de perspectiva de a cumpara un smartphone care se indoaie, ar trebui sa incepeti sa economisiti acum.

Potrivit unui raport al Agentiei de stiri Yonhap , telefonul pliabil Samsung, tachinat recent la un eveniment de companie, va costa in jur de 2 milioane de WON sau 1.770 dolari
Acest pret este cu putin mai mare decat pretul celei mai scumpe variante iPhone XS Max pe care o puteti cumpara, care costa 1.449 dolari.

Raportul sustine ca telefonul Samsung va fi numit Galaxy F si ar trebui sa soseasca in martie 2019, la scurt timp dupa lansarea din februarie a modelului Galaxy S10. Seful departamentului de telefonie mobila, DJ Koh, a spus anterior ca telefonul ar trebui sa soseasca in prima parte a anului 2019.

Galaxy F va avea un ecran de 7,4 inch atunci cand este deschis si un ecran de 4,6 inci cand este indoit si – spre deosebire de Galaxy S10 – nu va avea conectivitate 5G, potrivit raportului.

Dispozitivul pe care Samsung l-a aratat la evenimentul din noiembrie a fost partial ascuns si nu au fost dezvaluite aproape nici un fel de specificatii. Cu toate acestea, am constatat ca Google lucreaza pentru a face Android sa se impace cu telefoanele pliabile, ceea ce va fi aparent un lucru anul viitor. Cu cateva saptamani in urma, compania chineza Royole si-a dezvaluit propria versiune a telefonului pliabil, care ar trebui sa ajunga in decembrie, iar Huawei este, de asemenea, asteptat sa lanseze un dispozitiv similar anul viitor.