Epic Games a lansat platforma de distributie digitala anuntata joi seara la Game Awards 2018, cu o selectie limitata de jocuri, printre care si noul titlu Hades de la Supergiant Games, dar si o serie de jocuri gratis. Chiar si cu cota generoasa de profit pentru dezvoltatori, concurenta cu Steam va fi dificila pentru Epic Games, insa daca exista o cale sigura de a atrage oamenii, este aceea de a da o oferi multe lucruri gratuit.

Epic a anuntat joi seara pe site-ul sau web ca incepand cu data de 14 decembrie si pana la finalul anului 2019, Epic Games va oferi un joc gratuit la fiecare doua saptamani. Campania se incheie pe data de 31 decembrie, adica mai mult de 25 de jocuri vor fi acordate tuturor celor care au un cont.

Aceste jocuri pe care Epic le ofera gratuit sunt jocuri pe care in mod normal ar trebui sa le platiti. Subnautica, un joc de supravietuire subacvatica, este in prezent 24,99 de dolari pe Steam, dar Epic Games va oferi copii gratuite in perioada 14-27 decembrie. Super Meat Boy, platformer-ul brutal de dificil, urmeaza in perioada 28 decembrie – 10 ianuarie.

Epic Games afirma ca “finanteaza aceste versiuni gratuite, astfel incat sa aveti intotdeauna ceva nou pentru care sa va intoarceti”. In prezent exista foarte putine jocuri disponibile pe platforma, astfel incat Epic incearca pentru moment sa incheie contracte cu dezvoltatorii si sa isi dezvolte astfel libraria. Utilizatorii vor avea, cu siguranta, un motiv pentru a vizita platforma cel putin o data la doua saptamani.

 

Daca ati jucat Fortnite, probabil aveti un cont Epic Games cu care va puteti conecta la magazinul Epic Games. De asemenea, puteti sa descarcati clientul pe PC si sa vedeti ce poate oferi pana acum.