DxOMark a evaluat Xiaomi Mi 9 ca fiind al treilea cel mai bun smartphone la capitolul poze. Acum urmeaza notele pentru Smamsung Galaxy S10 Plus, si se pare ca acesta pune Mi 9 in umbra. Potrivit DxOMark, Samsung Galaxy S10 Plus are cel mai bun sistem de camere pentru fotografiile statice. A primit acelasi scor ca si Huawei Mate 20 Pro si Huawei P20 Pro pentru camerele din spate, insa camera pentru selfie-uri a telefonului de la Samsung este mult peste celelalte doua, facandu-l sa fie cea mai buna alegere.

 

Galaxy S10 Plus a primit un scor de 114 pentru fotografiile statice facute cu lentilele de pe spate, la fel ca si Mate 20 Pro si P20 Pro. Pentru calitatea video, scorul a fost de 97 de puncte, la fel ca si Mate 20 Pro, dar cu putin sub P20 Pro, care a obtinut 98 de puncte.

 

In privinta acestor doua categorii, cele trei dispozitive sunt la o aproximativa egalitate, dar camera dubla pentru  selfie-uri cu care vine Galaxy S10 Plus a obtinut un scor de 96 de puncte, mult peste Mate 20 Pro, cu 75, si P20 Pro, cu 76.

 

Cu alte cuvinte, cand vine vorba de fotografii, Galaxy S10 Plus nu poate fi egalat de niciun alt dispozitiv de pe piata.

 

Xiaomi detine inca recordul pentru cel mai bun video, cu 99 de puncte, cel mai mare scor pe care l-a oferit DxOMark pana acum la aceasta categorie. Insa acest scor ar putea avea legatura cu faptul ca Xiaomi vine cu inregistrarea video presetata in 4K, in timp ce alte dispozitive vin cu 1080p ca setare din fabrica.

Este impresionanta performanta Samsung, care a reusit sa integreze un sistem de camere la fel de bun ca cel al Huawei, si sa il imbine cu o camera de selfie care bate Google Pixel 3.

 

Preluat de pe Android Authority