Coinbase a anuntat ca isi va extinde serviciile pe alte sase piete din Europa, ca parte a unei expansiuni agresive. Liderul de piata planuieste o abordare mai agresiva in 2019, incercand sa impinga limitele unei piete globale.
Platforma cu sediul in San Francisco se extinde pe noi piete din Europa, printre care si Lituania, Islanda, Andora, Guernsey si Insula Man.

 

Simplificarea tranzactiilor cripto in Europa

 

Coinbase a facut anuntul joi, platforma numarand acum in portofoliu 33 de state la nivel global.
Platforma a fost lansata in 2012 si a devenit lider al sectorului cripto in ultimii sase ani. Coinbase sustine ca are in plan lucruri marete pentru 2019, in scopul simplificarii proceselor de cumparare si vanzare de active digitale, in special in Europa.

 

Coinbase a declarat:

“Noii clienti din aceste piete vor fi capali sa foloseasca Coinbase.com si aplicatiile noastre iOS si Android in totalitate, permitandu-le sa cumpere si sa vanda active digitale folosind platforma. Urmarim sa lansam si Coinbase Pro si Prime in aceste regiuni.”

 

Coinbase – pozitie agresiva in 2019

 

Avand in minte misiunea lor de a spori adoptarea criptomonedelor, Coinbase se va pozitiona mai proactiv si agresiv in urmatoarele 12 luni. Platforma a confirmat ca planuieste sa se extinda mult mai mult in sfera cripto:
“Vom vontinua sa ne extindem rapid catre noi regiuni, dar si sa adaugam noi active pentru a intampina cererea clientilor.”

Platforma ofera acum schimburi crypto pentru clientii din SUA care isi doresc simplificarea procesului prin care isi convertesc criptomonedele in active digitale.

Noua caracteristica va permite clientilor din SUA sa converteasca monede precum Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic si 0X.

Cu aceasta extindere pe teritoriul Europei, dar si pe alte piete internationale, putem spune ca aceste caracteristici de conversie vor fi implementate rapid.
Daca locuiti in una dintre cele sase piete noi din Europa, este momentul sa va inregistrati pe platforma.