Nevoia de a inchiria o masina poate aparea atunci cand autoturismul tau nu este disponibil sau, in caz ca nu ai deja o masina personala, atunci cand te-ai hotarat ca un astfel de vehicul este cel mai bun mijloc pentru a-ti asigura mobilitatea in zilele care urmeaza.

Atunci cand consulti serviciile de inchirieri masini Bucuresti, insa, este bine sa te documentezi inainte pentru a fi sigur ca faci alegerea cea mai buna.

Iata, asadar, care sunt cele 5 lucruri pe care e bine sa le stii atunci cand cauti cel mai bun serviciu de inchirieri masini Bucuresti:

1. Cauta o companie de incredere, cu experienta in domeniu

Ce inseamna o firma de incredere? In primul rand, vei cauta una cu experienta in domeniu, precum este FocusRent.ro, cu experienta de peste 10 ani si cu o clientela multumita pe parcursul anilor.
Pe piata de inchirieri masini Bucuresti exista numeroase companii care ofera acest tip de servicii, astfel ca este greu sa le distingi pe cele care nu vor doar sa obtina castiguri rapide fara a pune pret pe calitatea pe care o ofera clientului.

2. Ai in vedere vechimea masinilor disponibile

La FocusRent.ro toate masinile au o vechime de maximum 5 ani sau mai putin, iar oferta este extrem de variata. Atunci cand inchiriezi o masina, vei dori sa nu ai de-a face cu modele vechi, care iti pot da batai de cap. In plus, modelele noi sunt mai prezentabile si ofera mai mult confort. Asadar, citeste cu atentie ofertele de inchirieri masini Bucuresti si asigura-te ca ai garantia de a conduce masini cat mai noi.

3. Fii atent la costurile ascunse

Pentru ca unele companii axate doar pe profit si nu si pe satisfacerea clientilor se preteaza la asemenea practici, va trebui sa fii vigilent pentru a nu da de costuri neasteptate. Firmele neserioase de inchirieri masini Bucuresti nu iti vor oferi toate informatiile si vei constata cu surprindere ca ai de platit felurite taxe si asigurari pe langa costul inchirierii masinii.

Daca nu esti atent sau nu te asiguri ca firma la care apelezi ofera RCA, full CASCO si rovinieta, vei putea afla cu stupoare ca pe acestea va trebui sa le platesti chiar tu.

4. Ai grija la ingradirile cauzate de limitari de kilometri

Unul dintre cele mai nedorite lucruri atunci cand ai de-a face cu serviciile de inchirieri masini Bucuresti poate fi sa ai o limita de kilometri, care te va face cel mai probabil sa nu iti poti duce la bun sfarsit planurile pentru perioada in care inchiriezi autovehiculul cu pricina. De aceea, este important sa stii ca o firma serioasa, precum FocusRent.ro, nu impune asemenea limitari si poti calatori cu masina chiar si in strainatate.

5. Evita garantiile nejustificate

Este necesara o foarte mare atentie la posibilele costuri nejustificate ale garantiei pe care unele companii o cer. Daca dai peste o firma lipsita de scrupule, aceasta va incerca sa faca bani de pe urma ta cerandu-ti sume exagerate pentru garantia autovehiculului inchiriat, iar atunci cand il vei returna vor gasi diferite motive pentru a nu iti inapoia banii.

Astfel, acum ca stii care sunt detaliile pe care trebuie sa le iei in considerare si lucrurile de care trebuie sa te feresti, poti vedea si singur ca cea mai buna solutie este, de departe, FocusRent.ro. Intra pe site-ul FocusRent.ro si convinge-te singur, iar in scurt timp vei vedea ca serviciile oferite aici sunt ceea ce iti doresti de la o firma serioasa si de incredere.

Articol realizat de iAgency.ro