Atunci cand planurile tale sunt la doar un pas pana sa devina realitate, iar tot ce ai nevoie este un sprijin financiar pe termen mediu sau scurt, poti conta pe Provident. Cu o experienta de 13 ani pe piata creditelor nebancare din Romania, Provident a demonstrat in acest interval ca este o companie responsabila, care ofera transparenta si responsabilitate in procesul de creditare.

Astfel, pentru a te ajuta sa aplici si sa obtii credite nebancare de la Provident, iti prezentam cateva dintre cele mai des intalnite intrebari si raspunsuri referitoare la aceste procese. Asadar, iata ce trebuie sa stii inainte de a solicita credite nebancare Provident!

Poti aplica pentru credite nebancare Provident chiar daca ai fost refuzat de institutii bancare?

Atunci cand incercati sa faceti imprumut pentru prima data de la o banca, exista o mare probabilitate sa fiti refuzati. Fara un istoric bancar, puteti fi considerati,de catre banci, clienti cu un grad mai mare de risc. Ce ramane de facut? Aplica pentru credite nebancare Provident, iar daca solicitarea ta este favorabila si platesti ratele responsabil, nu doar ca iti va fi creat un istoric bancar dar datele pozitive din profilul tau de debitor vor reprezenta un avantaj atunci cand vei accesa un nou imprumut, de la orice fel de institutie financiara.

Ce sume de bani poti imprumuta de la Provident?

Daca este prima ta colaborare cu Provident, poti opta pentru credite nebancare cu o valoare cuprinsa intre 500 si 10.000 de Lei. Clientii deja existenti pot solicita pana la 20.000 de Lei, in concordanta cu veniturile disponibile dar si comportamentul de plata. Iar pentru ca la Provident te bucuri de flexibilitate, poti alege tu perioada de rambursare, care poate fi diferita in functie de suma imprumutata, de tipul de imprumut sau de serviciile auxiliare pentru care optezi!

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul Provident.ro si foloseste simulatorul de credite nebancare, ce te va ajuta sa clarifici orice nelamurire.

In ce consta serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului?

Acest serviciu optional si auxiliar este oferit contra-cost si poate fi ales odata cu solicitarea creditelor nebancare. Serviciul iti asigura o livrare rapida a banilor, in maximum 48 de ore, direct la tine acasa.

Astfel, reprezentantul se va deplasa pentru semnarea contractului, pentru a-ti inmana banii de care ai nevoie si, apoi, te va vizita, in functie de orarul agreat impreuna, pentru colectarea ratelor.

Ce fac daca nu pot achita o rata la timp?

Primul pas recomandat este sa iei legatura cu Provident, fie sunand la departamentul de relatii cu clientii (numar de telefon 021.9877 – tarif normal), fie luand legatura cu reprezentantul tau, daca ai optat pentru serviciul auxiliar si optional de gestionare la domiciliu.

Astfel, vei ajunge la cea mai buna solutie pentru a iesi din acest impas. Pentru a putea beneficia de credite nebancare Provident si pe viitor, este indicat sa dai dovada de responsabilitate pe toata perioada contractului si sa colaborezi cu reprezentantii de vanzari pentru a ajunge la zi cu ratele.

Cum aplic pentru credite nebancare Provident?

Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de pe site, iar daca indeplinesti conditiile de aplicare, vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant.

Alternativ, poti suna la unul din numerele de telefon 021.9877 sau 021 275 75 75, ambele apeluri fiind cu tarif normal. Asadar, pregateste-te sa iti duci la bun sfarsit planurile si sa iti vezi visurile realizate, cu un credit nebancar de la Provident!