Oaspetii apreciaza un hotel sau o pensiune in functie de mai multe criterii. Printre acestea se numara comportamentul angajatilor, suprafata si modul in care sunt mobilate camerele, precum si gama de cosmetice hoteliere pe care le au la dispozitie.

Pentru ca totul sa fie in regula, este necesar ca din baia unei camere sa nu lipseasca niciuna dintre categoriile esentiale de cosmetice hoteliere pentru ingrijirea mainilor, a corpului si a parului. Acestea sunt disponibile in oferta totalclean.ro.

cosmetice hoteliere

Produse recomandate pentru ingrijirea mainilor

Pentru a tine microbii si virusurile departe si a se bucura mereu de o igiena impecabila, oaspetii au nevoie de sapun in ambele variante: lichida si solida.

Smoos Glamour este un sapun lichid care se remarca prin parfumul intens, delicat si persistent si ofera o senzatie de rasfat si de relaxare. Spuma usoara si cremoasa curata, hidrateaza si calmeaza orice tip de piele, datorita PH-ului neutru. Este disponibil intr-un ambalaj de 500 de mililitri, care se inchide etans.

Sapunul solid Sense face parte din acele cosmetice hoteliere care nu pot lipsi din dotarea niciunei bai. Cu o greutate de numai 15 grame, este realizat in proportie de 100% din uleiuri vegetale si ambalat sub forma plisetata, cu un sistem facil de deschidere. Se muleaza foarte bine pe orice marime a mainii, datorita formei sale elegante, rotunde.

Produse de top pentru ingrijirea corpului

Gelul de dus Sense cu aroma de caise este disponibil sub forma unor sticlute cilindrice cu greutatea de 25 de mililitri, dotate cu un capac creat special pentru a asigura o utilizare cat mai usoara. Aroma de caise si consistenta de gel lasa o senzatie placuta dupa fiecare spalare. Avand un pH neutru, este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Cremele de corp din gama Sense se prezinta, la randul lor, sub forma unor sticlute cilindrice din PET, cu greutatea de 25 de mililitri. Lichidul cu miros de ceai verde, imbogatit cu aroma de castravete, va face orice oaspete sa se simta relaxat si rasfatat.

Cosmetice hoteliere pentru ingrijirea parului

In gama Sense este disponibil un sampon cu miros de iasomie si portocala, care indeparteaza in mod delicat murdaria. In acelasi timp, ofera parului stralucirea si hidratarea necesare pentru o sanatate desavarsita, care se reflecta intr-un aspect impecabil.

La randul sau, balsamul Sense cu miros de iasomie si portocala, disponibil in sticlute de 35 de mililitri, hidrateaza si reimprospateaza orice tip de par, indiferent de culoare, de lungime sau de faptul daca este sau nu vopsit.

Alte cosmetice hoteliere care se vor bucura de aprecierea oaspetilor

Este recomandat ca din camere sa nu lipseasca un set igienic hotelier, pentru a satisface si alte necesitati ale oaspetilor. Cel din gama Sense contine 3 discuri demachiante din bumbac 100% si 2 betisoare din plastic pentru urechi. Se prezinta intr-un ambalaj flowpack realizat din hartie cerata, impermeabila, de culoare alba.

Rasfatati cu astfel de cosmetice hoteliere de cea mai buna calitate, cu un aspect elegant si o aroma deosebita, oaspetii vor aprecia cazarea de care au beneficiat si o vor recomanda calduros prietenilor si cunoscutilor!