Blockchain-ul Binance – Binance, cel mai mare schimb valutar de criptomonede, a lansat astazi propriul blockchain intr-o incercare de a surclasa blockchain-ul Ethereum.

 

Blockchain-ul Binance, spre deosebire de alte blockchain-uri noi, incepe cu un boost important, compania anuntand ca isi va muta moneda Binance sau BNB pe Binance Chain pe 23 aprilie.

 

Anuntat prima data in decembrie, blockchain-ul Binance se axeaza in principal pe transferul si comercializarea activelor de blockchainuri, precum si pe furnizarea “unor noi posibilitati pentru fluxul viitor de active de blockchain”. Potrivit declaratiei Binance, “Binance Chain se va concentra pe performanta , usurinta de utilizare si lichiditate. ”

 

Blockchain-ul personalizat vine cu o serie de caracteristici atragatoare pentru cei care ar putea fi interesati in utilizarea acestuia.

 

Binance Chain nu are custodie de fonduri, fapt care permite comerciantilor sa isi pastreze controlul asupra cheilor si fondurilor private, impreuna cu o latenta redusa si o performanta ridicata pentru tranzactionarea cu lichiditati. Compania sustine ca un alt avantaj este costul scazut atat in ​​ceea ce priveste taxele, cat si costul lichiditatii, combinat cu o experienta usoara a utilizarii si o tranzactionare echitabila.

 

Noul blockchain a gasit un suport decent pentru o gama de portofele de tip criptocurrency, printre care Coolwallet, TrustWalletApp si altele.

 

In cazul in care lantul Binance devine un concurent direct pentru Ethereum, el furnizeaza o platforma deschisa.

 

“Puteti emite jetoane noi in blockchain, pe care apoi le puteti trimite, primi, sterge, ingheta sau dezgheta”, a declarat compania. “In plus, orice participant din blockchain poate propune perechile de tranzactionare pe care doresc sa le vada si, cu suficient sprijin, va incepe tranzactionarea in acea pereche exacta pe care a propus-o”.

 

Binance Coin, moneda care va fi in curand nativa blockchain-ului Binance si numita in martie ca fiind probabil urmatorul Bitcoin, a crescut astazi, cu 11%, la 21,78 de dolari, incepand cu ora 9:30. EDT. Performanta BNB a fost stelara anul acesta, in crestere cu aproximativ 350%, de la 6.02 dolari pe 1 ianuarie.