A durat ceva timp, dar Larian Studios a redus planurile de lansare pentru Baldur’s Gate 3. Hasbro (care controleaza proprietarul Dungeons & Dragons Wizards of the Coast) a confirmat la Targul de jucarii din New York ca mult asteptata continuare a seriei Baldur’s Gate va sosi pe Steam candva in 2020 ca titlu Early Acces. Nu veti vedea jocul Baldur’s Gate 3 pana la prezentarea lui Larian la PAX East, pe 27 februarie, dar deja este clar ca studioul nu intentioneaza sa ii faca pe jucatori sa mai astepte mult pana la lansarea titlului.

 

De asemenea, va puteti astepta la o serie de jocuri D&D pentru perioada urmatoare. Pe langa Baldur’s Gate 3 din acest an si un remake Dark Alliance, Hasbro se asteapta sa lanseze un joc din franciza Dungeons and Dragons in fiecare an pana in 2025. Pentru a spune altfel, s-ar putea sa obtineti un flashback la sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90, cand SSI lansa titluri de D&D pe banda rulanta.

 

Noul Baldur’s Gate trebuia sa fie un titlu din libraria de lansare pentru Google Stadia, desi calendarul arata ca acest lucru nu mai este valabil. Acesta este acum doar un alt joc care ar trebui sa fie disponibil prin Stadia, chiar daca unul care ar putea fi bine adaptat la gamingul in cloud.