Daca ai un Apple Watch, te bucuri de abilitatea de a citi si de a raspunde la mesaje atat pe telefon, cat si in aplicatia iMessages, dar cum ramane cu Whatsapp-ul? Platforma populara de chat Whatsapp nu are inca o actualizare care sa ii permita conectarea cu Apple Watch, insa multumita unor aplicatii, poti sa treci peste acest lucru.

 

Deocamdata, Whatsapp are aplicatii oficiale disponibile pentru cele mai multe dispositive, inclusive cele cu iOS, Android, Windows Phone, Mac si Windows PC, insa nu exista suport pentru Apple Watch. Ca urmare, este nevoie sa folosesti alte aplicatii care sa iti permita accesul folosind acest gadget.

 

Chatify pentru Whatsapp pe Apple Watch

 

Una dintre aplicatiile disponibile este Chatify, a lui Ivan Aguirre. Aceasta iti permite sa trimiti si sa primesti mesaje pe Whatsapp, sa vizualizezi imaginile din chat, sa asculti mesajele audio, sa vezi emoticoanele si sa primesti notificari atunci cand contactele tale iti raspund.

 

Avertisment: Chatify nu este o aplicatie dezvoltata de WhatsApp, asa ca ai grija cu informatiile pe care le impartasesti atunci cand o folosesti.

 

Instalarea Chatify pe Apple Watch

 

Pentru a instala Chatify pe Apple Watch, asigura-te ca acesta este imperecheat corect cu iPhone-ul tau si actualizat la ultima versiune. Acest tutorial presupune ca ai deja WhatsApp-ul instalat pe telefon.

  1. Descarca Chatify de pe App Store.
  2. Lanseaza Chatify pe Apple Watch. Vei primi un cod QR pe care va trecui sa il scanezi folosind WhatsApp.
  3. Deschide WhatsApp pe iPhone si selecteaza optiunea Setari din partea de jos a ecranului.
  4. Deschide optiunea WhatsApp Web. Selecteaza Scaneaza codul QR, si apoi apasa OK.
  5. Cu ajutorul camerei iPhone-ului, scaneaza codul afisat pe Apple Watch.
  6. Vei putea acum primi mesajele de pe WhatsApp si pe AppleWatch.

 

Ce este Chatify Premium?

 

Dezvoltatorul Chatify iti permite sa platesti o taxa unica de 4.99 dolari pentru a debloca toate optiunile aplicatiei. Desi multi utilizatori vor alege sa foloseasca versiunea gratuita, aceia care opteaza pentru premium vor avea parte de viteze mai mari de descarcare pentru poze si videoclipuri. In plus, cu versiunea premium nu exista nicio limita atunci cand vine vorba de istoric.

 

Alternative pentru WhatsApp pe Apple Watch

 

Am ales Chatify deoarece este o optiune gratuita, cu care iti poti conecta cu usurinta contul de WhatsApp la Apple Watch. Daca aceasta aplicatie nu te satisfice, sau daca ai prefera o experienta diferita, exista multe alte optiuni disponibile, printre care WatchChat si WatchUp.

 

Preluat de pe Lifewire