Omnilytics Protocol – Daca iesi si il intrebi pe omul din clasa medie ce este Google, cel mai probabil el va spune ca este un motor de cautare. Daca intrebarea se refera la Facebook, atunci raspunsul va fi probabil o retea de socializare. In realitate, aceste companii se ocupa in primul rand de date, deci nu ar fi gresit sa le numim “companii de date”. Bazele lor extinse de utilizatori le ofera date extinse cu care sa lucreze. In plus, dominatia lor in ceea ce priveste cantitatea de date pe care le poseda creeaza dificultati pentru companiile de date mai mici.

 

In timp ce companii precum Facebook si Google se bucura de o anumita pozitie dominanta, piata datelor inca sufera din pricina numeroaselor probleme. De exemplu, achizitia de date este o problema, intrucat piata existenta este complicata si extrem de fragmentata, ceea ce face ca practicile de achizitie sa fie ineficiente. O alta problema o reprezinta prelucrarea datelor, deoarece datele furnizate de companiile de interes sunt de obicei greu de verificat. Cea de-a treia problema care este discutata in documentul Omnilytics Protocol este colectarea datelor. Colectarea in mod direct este incomoda, costisitoare si dureaza mult timp. pe de alta parte, increderea oarba in datele obtinute din surse externe poate fi extrem de costisitoare.

 

Pentru a rezolva aceste probleme, echipa Omnilytics ofera o platforma de informatii de piata imbunatatita cu masini cuformare si invatare automatizata, precum si cu inteligenta artificiala pentru a procesa seturi de date extinse. Desi echipa se concentreaza in prezent pe industria modei si a frumusetii, platforma este conceputa pentru a gestiona datele din orice industrie. Tipul de formare descentralizat al acestor tehnologii permite platformei sa se extinda foarte mult. Printre numeroasele sale domenii de utilizare, auditul datelor, cercetarea industriei, cunoasterea consumatorilor si recunoasterea imaginilor pot fi vazute ca fiind cele mai notabile.

 

Criptomoneda

Cinci noduri diferite, si anume noduri de date mai clare, noduri de achizitie de date, super-noduri de date mai clare, super-noduri de achizitie de date si noduri de validare a datelor, sunt principalii actori ai platformei. Celor care contribuie la platforma li se cere sa puna in joc criptomonedele lor OMN inainte de a trimite sau valida orice date. Daca datele furnizate de acesti agenti sunt false, miza lor introdusa in sistem va fi distrusa, partial sau complet. In cazul datelor sincere si veridice, agentii vor fi recompensati cu jetoane OMN. Aceste introduceri de date veridice sunt stimulate si de un sistem de reputatie. Cu cat este mai mare reputatia celui care contribuie, cu atat acesta primi recompense mai mari. Datorita acestui mecanism de stimulare, este de asteptat ca datele trimise platformei sa fie de inalta calitate.

 

Alte functii si utilitati ale jetonului OMN sunt micro-platile in platforma si accesul la instrumentele si serviciile platformei.

Desi o vanzare publica nu este anuntata la momentul publicarii acestui articol, parcursul arata ca o generare de criptomoneda va avea loc in ultima parte a acestui an. Oferta totala de jetoane OMN, distributia jetonului si modul in care echipa intentioneaza sa utilizeze veniturile din vanzarea acestuia nu sunt inca publicate. Singura informatie disponibila publicului cu privire la vanzarea criptomonedei OMN este ca echipa cauta sa stranga un total de 50.000 ETH.

 

Echipa Omnilytics Protocol

Claire-Ariane Lorber: Lorber a lucrat ca analist strategic la Le Groupe La Poste si ca analist M&A la Societe Generale Corporate, Investment Banking Bucharest si SODICA Corporate Finance.

 

Veen Dee Tan: Tan este fostul sef al departamentului de marketing al FashionValet, o companie de comert online din Kuala Lumpur.

 

Consilieri

Darius Sit: Inainte de a se alatura QCP Capital ca manager partener, Sit a fost agent la Dymon Asia Capital, o firma alternativa de administrare a investitiilor situata in Singapore si la BNP Paribas. In prezent, el ofera consultanta pentru alte proiecte de criptare, cum ar fi Algorand si Fundatia Õpet.

 

Geoffrey Arone: In prezent partener la Arrington XRP Capital, Arone a lucrat ca cercetator sef la Experian, si ca manager de produs la RealNetworks si la Oracle.

 

Investitorii Omnilytics Protocol

Arrington XRP Capital: Arrington XRP Capital este o companie bine-cunoscuta de capital de risc fondata de Michael Arrington, fondatorul TechCrunch, care se concentreaza asupra activelor digitale.

 

500 Startup: 500 Startups este un fond renumit de capital de risc, concentrandu-se pe proiectele incipiente.

 

Leng Hoe Lon: Lon a fost manager de portofoliu la Tudor Investment Corporation, manager partener la Goldman Sachs, director al ABN AMRO Bank, vicepresedinte al JP Morgan Singapore si analist la Deutsche Bank.

 

Giulio Xiloyannis: Xiloyannis este directorul companiei ZALORA, o companie de moda din Singapore.

 

Verdict Omnilytics Protocol

Mai jos este o prezentare a riscurilor si a potentialului de crestere al Protocolului Omnilytics.

 

Riscuri Omnilytics Protocol

Nu exista niciun detaliu cu privire la vanzarea publica a criptomonedei la momentul publicarii acestui articol, lucru care face ca o evaluare a proiectului privind estimarile valorice si potentialul profit al investitiei sa fie foarte dificila. (-3.5)

Potential de crestere

Tehnologia Blockchain este cu siguranta potrivita pentru piata de gestionare a datelor. (+3)

Utilizarea descentralizata a tehnologiilor informatice, cum ar fi inteligenta artificiala si formarea automatizata , se potriveste nevoilor pietei. Aceasta ofera, de asemenea, posibilitatea unei scalabilitati ridicate. (+4)

Multe firme importante de capital de risc si investitori individuali manifesta interes pentru proiect. (+1.5)

 

Contrar credintei populare, activitatea principala a majoritatii firmelor de top din lume, cum ar fi Facebook si Google, este de a analiza datele, mai degraba decat de a oferi publicului servicii de cautare si retele de socializare. Cu toate acestea, industria de gestionare a datelor sufera de anumite probleme legate de achizitia de date, prelucrarea datelor si colectarea acestora. Protocolul Omnilytics ofera o platforma descentralizata a pietei de informatii, imbogatita cu instrumente avansate de informatica, cum ar fi instruirea automatizata a masinilor si inteligenta artificiala, cu scopul de a depasi aceste probleme. Sustinuta de multe firme importante de capital de risc si investitori individuali, utilizarea blockchain-ului si a acestor tehnologii informatice se potrivesc cu siguranta scopului. La momentul redactarii acestui articol informatiile legate de valorile jetoanelor si modul in care echipa se va ocupa de jetoanele nevandute nu sunt publice. Acestia sunt doi factori care, de regula, au o importanta majora in evaluarea rentabilitatii investitiilor ICO. Desi proiectul in sine este promitator, aceasta lipsa de informatii financiare ingreuneaza estimarea unei rentabilitati pentru moment. Protocolul Omnilytics primeste 5/10.

 

Detalii privind investitiile

Tip: ERC20 – Serviciu public

Simbol: OMN

Platforma: Ethereum

Crowdsale: Nespecificat

Investitie minima: Nespecificata

Pret: 0.000125 ETH

Limita: 50.000 ETH

Plati acceptate: ETH

Restrictii de participare: China si Statele Unite