Daca izolarea acasa te innebuneste, nu te ingrijora. Jocurile video sunt aici sa salveze situatia . Jocul de strategie pentru PC Total War: Shogun 2 este disponibil gratuit incepand cu 27 aprilie, oferind posibilitatea de a controla armate intregi de samurai.

Descarca-l pe Steam inainte de 1 mai, iar jocul ramane al tau pentru totdeauna.

 

 

Setat in Japonia secolului al XVI-lea, Total War: Shogun 2 pune jucatorii in comanda armatelor, guvernarea oraselor si ii angajeaza in diplomatie, urmarind unirea clanurilor. Gameplay-ul este un mix de strategie bazata pe ture si lupte in timp real, dar exista si elemente de joc, cu caracteristicile politicii si personalitatii influentand modul in care iti administrezi generalii. De asemenea, puteti trimite asasini pentru a-ti ucide dusmanii.

 

Total War: Shogun 2 a fost bine primit la lansare, castigand titlul de cel mai bun joc de strategie al IGN din 2011, precum si premiul pentru strategie 2012 al Academiei Britanice pentru jocuri video. Chiar si acum, este inca considerat unul dintre cele mai bune jocuri din seria Total War.

 

Dezvoltatorul Creative Assembly a fost solicitat sa faca acest lucru din cauza actualei pandemii coronavirus.

 

“Ultimele saptamani au prezentat provocari de neimaginat pentru multi dintre noi, dar efortul colectiv remarcabil depus de comunitatea globala pentru a depasi acest moment al adversitatii a fost cu adevarat inspirational”, a scris Creative Assembly intr-o postare pe blog.

 

“Avand in vedere acest lucru, vrem sa continuam sa va incurajam pe toti sa ramaneti acasa si sa salvati vieti, extinzand un cadou tuturor, pentru a ajuta aceasta situatie dificila sa fie putin mai usoara.”

 

De asemenea, vor fi reduceri pentru alte titluri Total War si DLC-uri incepand cu 27 aprilie si terminandu-se pe 4 mai.