Compania Tether a anuntat ca este in parteneriat cu compania mama EOS Block.one pentru a-si integra stablecoin-ul (USDT) pe blockchain-ul EOS (EOSIO), potrivit unui comunicat de presa al Cointelegraph.

 

Potrivit anuntului, Tether a dezvoltat contractul Tether EOS smart, care a fost trimis la contul EOS “tethertether” si peer-reviewed de catre sucursala canadiana a EOS. Tether EOS se pare ca este bine adaptat pentru microtranzactii de tip peer-to-peer, datorita designului delegat proof-of-stake.

 

Directorul executiv al lui Tether, Jean-Louis van der Velde, a declarat ca extinderea monedei in blockchain-ului EOS ofera o interoperabilitate sporita.

 

Dupa cum a raportat Cointelegraph pe data de 30 mai, exchange-ul Coinbase afirma ca ofera acum suport de tranzactionare si stocare pentru jetonul EOS. EOS este, in special, una dintre cele mai circulate simboluri care a fost adaugata in schimb in ultimul timp, oferind o capitalizare de piata de peste 8 miliarde de dolari.

 

Tether, in acelasi timp, se afla in mijlocul unui caz impotriva avocatului general din New York, Letitia James, care a acuzat exchange-ul Bitfinex si Tether ca au fraudat investitorii din New York printr-o masiva acoperire a pierderilor de 850 milioane de dolari. Avocatii Bitfinex s-au mutat ulterior pentru a respinge cauza pe motiv de jurisdictie inaplicabila si obiect.