HTC a lansat telefonul sau de tip blockchain, Exodus 1, care este deja disponibil la comanda, dar numai daca platiti cu criptomonede. Producatorul de telefoane din Taiwan a decis sa dezvolte si sa lanseze un dispozitiv special destinat celor care vor sa-si pastreze in siguranta criptomonedele. Nu este probabil ca Samsung sa lanseze un dispozitiv specific in acest scop (desi nu ar fi o problema pentru gigant), dar recentele cereri de inregistrare a marcii comerciale dezvaluie planurile criptografice ale companiei coreene.

 

Blockchain Key Box, Blockchain KeyStore si Blockchain Core sunt cele trei nume pe care Samsung vrea sa le inregistreze.

 

In timp ce documentatia nu dezvaluie prea multe, aceasta indica in mod clar faptul ca ne uitam la un software pentru telefon.

 

Categoria in care s-a facut depunerea este “Smartphones; Aplicatii software pentru utilizarea pe dispozitive mobile; Platforme software de calculator; Aplicatie software”. Samsung acorda multa atentie atunci cand vine vorba de securitatea telefoanelor sale, avand experienta cu Samsung Knox. Cu toate acestea, o aplicatie specifica pastrarii in siguranta a cheilor cripto pe viitoarele dvs. telefoane Galaxy ar putea fi utila.