Chiar si in circumstante normale, noile iPhone-uri lansate de Apple nu sunt intotdeauna livrate la timp. Deci nu este de mirare ca in timpul pandemiei coronavirusului ar putea exista mici intarzieri cu noul iPhone SE.

 

Asta este in conformitate cu site-ul Apple, oricum. Pagina magazinului iPhone SE ofera date de sosire la inceputul lunii mai pentru precomenzi ale oricarui nou iPhone SE, care se lanseaza oficial pe 24 aprilie. Dupa cum a fost observat de 9to5Mac, incearca sa comanzi telefonul in orice dimensiune de stocare si culoare si vei primi ca data de livrare 4 mai cel mai devreme si asta este pentru transportul rapid. Modelul standard de livrare gratuita livreaza nu mai devreme de 6 mai.

 

Evident, aceasta nu este o intarziere cutremuratoare a vietii prin orice mijloace. De asemenea, nu este grozav de neobisnuit; unele variante ale iPhone 11 au fost amanate in mod similar anul trecut, probabil din cauza cererii mari. Site-ul Apple nu listeaza un motiv pentru datele intarziate de expediere, dar este nevoie de o singura privire asupra starii lumii pentru a afla de ce este posibil ca lucrurile sa nu functioneze asa cum trebuie acum.

 

Din nou, pare o intarziere de aproximativ doua saptamani. Este tolerabil. Am intelege daca te-ar deranja asta din cauza nerabdarii de a detine noul iPhone SE, totusi. Incepe de la 399 USD si este comparabil cu optiunile mai scumpe precum iPhone 11 si XR.

 

Cumparati unul si primiti un iPhone ieftin cu acelasi procesor si unele din aceleasi caracteristici ca si alte modele mai scumpe. Doar nu fii socat daca trebuie sa astepti un pic.