NuDock este un nou adaptor gandit pentru a iti transforma telefonul intr-un desktop, si pentru a-i oferi o conectivitate pe care smartphone-urile din ziua de azi nu o au inca.

Dat fiind faptul ca smartphone-urile devin din ce in ce mai puternice, este doar o problema de timp inainte sa incepem sa le folosim ca pe sistemele desktop.

NuDock iti transforma telefonul intr-un centru de divertisment si munca. Lista lucrurilor pe care le poti conecta la telefonul tau este interminabila: memorie flash, hard, proiector, televizor, monitor, mouse, tastatura, controler de jocuri si carduri SD si MicroSD.

Proiectul poate fi sustinut pe Kickstarter, iar o contributie incipienta iti poate aduce dispozitivul cu doar 69 de dolari. Livrarea NuDock-urilor este programata sa inceapa in mai 2019.

“NuDock te lasa sa deschizi si sa inchizi capacul cu o singura mana pentru a avea acces la un conector USB-C. Pur si simplu deschide capacul si vei avea acces la acesta.

Conecteaza-ti telefonul, iar capacul va actiona pe post de suport, in asa fel incat tu sa ai un unghi perfect din care sa poti vedea ecranul. Conecteaza orice altceva si observa cat de usor este sa utilizezi toate functiile telefonului tau.

Pastreaza dispozitivul conectat la adaptor, in asa fel incat telefonul tau sa ramana incarcat.”

Statia versatila prezinta: 3 conectori USB 3.0, un conector HDMI 4K@30Hz, slot SD si MicroSD, mufe AUX si PD de 3.5 mm, si USB-C, care furnizeaza o putere dinamica de transfer de 5V, 9V, 14.5V sau 20V@3A, cu o putere maxima de 49W.