Boxerul american, Mike Tyson, conduce o noua platforma de divertisment, care se bazeaza pe blockchain, pentru o noua generatie de luptatori.

 

Pe 13 august, VentureBeat a raportat ca noua platforma – denumita „Fight to Fame” – va folosi tehnologia blockchain pentru a sustine o noua platforma cu mai multe punti, care are drept scop catapultarea luptatorilor aspiranti la succes prin intermediul social media, reality TV, filme, jocuri , meciuri live si pariuri.

 

In timp ce Mike Tyson va functiona ca fondator si presedinte al comitetului pentru sport si competitie pentru Fight to Fame, proiectul il considera, de asemenea, pe Farzam Kamalabadi in calitate de CEO al sau, de doua ori castigator al premiului Emmy, Tim Smithe, in calitate de producator de televiziune, si Stan Larimer ca expert in blockchain si criptocurrency.

 

Mike Tyson a spus intr-o declaratie ca:

„In calitate de luptator experimentat, vreau sa fiu mentor pentru generatiile viitoare, in special pentru vedetele viitoare si sa ma asigur ca exista o cale catre succes in cariera si compensatii corecte. Construirea acestei platforme globale pentru ei este o pasiune a mea. ”

 

O compensatie echitabila, potrivit Kamalabadi, este determinata de un ecosistem blockchain care „rezolva abilitarea care nu exista in epoca internetului”:

„Este vorba despre generarea de bogatie din partea maselor, dar inapoi la masa prin toti participantii si partile interesate. Deci nu este doar castig de o singura parte. Sunt castiguri multiple pentru toate  partile interesate. ”

 

Va fi lansata o economie de token pentru fani, pentru a stimula implicarea, precum si pentru a mari castigurile proiectului pentru luptatori, fani si companie.

 

Kamalbadi si Smithe au mentionat ca, in cazul titanilor din industrie, cum ar fi campionatul de lupte UFC, luptatorii se pleaca de cele mai multe ori cu doar 15% dupa scaderea taxelor.

 

Mai multe detalii despre oferta planificata de token fanilor Fight to Fame trebuie sa fie lansate in viitor; aparent, jetoanele vor conferi drepturilor de pariere si de vot titularilor lor si vor face parte dintr-o economie transparenta bazata pe blockchain pentru intregul ecosistem.

 

Asa cum s-a raportat anterior, in aceasta iarna, Fundatia Litecoin s-a asociat cu liga premiera de kickboxing Glory pentru a deveni criptocurrency oficial pentru platforma sa online de marfuri si evenimente internationale.

 

In toamna anului 2018, clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain – care a fost salutat ca fiind „cea mai populara echipa” a tarii – s-a asociat cu platforma blockchain Socios.com pentru a stimula si monetiza implicarea si experientele fanilor printr-un ecosistem simbolic.