Campionul filipinez la box, Manny Pacquiao, si-a lansat propria criptomoneda.

 

Pe data de 1 septembrie, South China Morning Post a raportat ca Manny Pacquiao devenit politician si cantaret si-a lansat propria criptomoneda, cu sprijinul financiar al investitorilor privati, cum ar fi fostul star de fotbal , Michael Owen si seicul Khaled bin Zayed al-Nahyan, un membru al familiei conducatoare Abu Dhabi.

 

Jetonul Pac va fi listat pe Bursa globala de oferte de cripta din Singapore (GCOX), deschizand calea pentru fanii sai sa cumpere marfuri si sa interactioneze cu el prin intermediul retelelor de socializare.

 

Fondatorul si CEO-ul GCOX, Jeffrey Lin, a spus ca jetonul nu este destinat doar sa stranga bani, ci sa construiasca un ecosistem cu jetoane.

 

Pacquiao, care detine in prezent titlul de categorie semimijlocie al Asociatiei Mondiale de Box, si-a asumat prima data functia de senator in Filipine in iunie 2016.

 

Asa cum Cointelegraph a raportat anterior, compozitorul american Jason Derulo intentioneaza, de asemenea, sa lanseze propria sa criptomoneda in platforma.

 

Evan Ngow, directorul de comunicare al GCOX, a declarat la acea vreme: „Ne-am angajat sa reunim o gama diversa si multi-talentata de stele la GCOX, iar Jason nu va fi cu siguranta ultimul muzician care s-a inscris in randurile noastre.”

 

In whitepaper-ul sau, GCOX subliniaza ca tehnologia sa este bazata pe blockchain-ul Acclaim si este proiectata pentru a oferi beneficii celebritatilor in diferite puncte din cariera lor.