Dupa lansarea colectiei remasterizate cu cativa ani in urma, Gearbox si Black Bird Interactive au anuntat Homeworld 3 pentru PC.

 

Intr-un nou teaser trailer, se pare ca Eye of Aarran este activat pentru un salt de hyperspace. Acest lucru inseamna ca jocul va fi setat dupa evenimentele din Homeworld 2 si un mic flash al lui Karan Sjet, acum cu par, ajuta la confirmarea acestui lucru.

 

 

 

 

Avem, de asemenea, unele conceptii care zboara in jurul jocului care arata un mothership precum Mandria Hiigarei impotriva unor nave enorme. Daca acestea ar putea fi navele Progenitor dezgropate este o posibilitate , dar va trebui doar sa asteptam si sa vedem.

 

De asemenea, se pare ca Paul Ruskay se intoarce pentru a crea coloana sonora, un lucru de care nu putem decat sa ne bucuram.

 

Singurele lucruri care sunt oarecum ingrijoratoare sunt companiile din spatele acestui lucru. Gearbox are o reputatie oarecum proasta in aceste zile, desi am crezut ca au facut o treaba grozava cu Homeworld Remastered Collection.

 

In consecinta, Deserts of Kharak nu a fost atat de grozav si nu sunt sigur ca Black Bird Interactive este studioul potrivit pentru asta, mai ales cand Relic inca face jocuri, desi acum este recunoscut pentru Sega.

 

Acestea fiind spuse, un nou joc Homeworld 3 este cu siguranta ceva de sarbatorit, iar noutatile suplimentare ale unui Homeworld Mobile si noul sau trailer arata, de asemenea, interesante.

 

In orice caz, Age of Sjet este in sfarsit asupra noastra si minunile si ingrozirile sale ne asteapta candva in viitor.