Daca sunteti abonat la PlayStation Plus, atunci veti dori sa stiti totul despre jocurile gratuite pentru PlayStation Plus pentru septembrie 2019 .

 

Pentru aceia dintre voi care v-ati inscris si sunteti abonati noi la PlayStation Plus, in fiecare luna, vi se ofera o gama de jocuri gratuite pentru consola PS4 (consolele PS3 si PS Vita au fost, din pacate, abandonate ).

 

Acest lucru va ofera o modalitate excelenta de a incerca jocurile PlayStation pe care altfel nu le-ati putut juca, fie ca sunt titluri indie care s-au strecurat sub radarul dumneavoastra sau titluri prea scumpe pentru a fi cumparate.

 

Amintiti-va ca jocurile PlayStation Plus sunt disponibile doar pentru o luna, asa ca downloadati-le cat aveti timp.

 

Batman: Arkham Knight

Este timpul sa pornim in calitate de cruciat. Arkham Knight de la Rocksteady este liderul ofertei PS Plus din aceasta luna si este unul pe care cu siguranta nu veti dori sa il pierdeti.

Cea de-a patra etapa din seria de jocuri Arkham, Arkham Knight va asmute impotriva unora dintre cei mai infami raufacatori ai DC, inclusiv Scarecrow, Joker si Deathstroke. Merita jucat chiar daca doar pentru a te bucura pur si simplu de a derapa in jurul Arkham in Batmobile – asta daca nu esti in „salvarea lumii”.

 

Darksiders 3

 

O alta oferta intunecata de la PS Plus din aceasta luna, Darksiders 3 este un joc de aventura hack si slash de la Gunfire Games. Daca va plac jocurile stil Metroidvania, atunci acesta este cu siguranta unul pentru dumneavoastra, dar nu va asteptati la o plimbare usoara.