Sunt atât de multe generații care nu au avut șansa să călătorească, să muncească peste hotare, să se stabilească într-o țară străină. De 31 de ani, românii știu în sfârșit ce înseamnă libertate. Mulți au plecat, mulți s-au întors, însă această libertate pe care o avem, să alegem locul în care vrem să trăim, este mai presus de orice. Nici măcar pandemia nu vă poate ține departe de a vă împlini visul.

Dacă țara în care vreți să ajungeți este Canada, LIVIN Immigration Services (= vă poate ajuta să vă împliniți visul. Simplu, fără bătăi de cap, fără emoții, oferindu-vă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a obține viza.

LIVIN Immigration Services creează o strategie personalizată pentru fiecare client în parte. Vă identifica cele mai bune opțiuni pentru dumneavoastră și vă oferi expertiza la fiecare pas pentru a maximiza șansele de succes. Politica acestei firme se bazează pe corectitudine: fără taxe ascunse și taxe suplimentare.

 

Pentru cei care doresc să se mute în Canada, LIVIN oferă clienților un proces transparent în șase etape, care să le potrivească cel mai bine. Echipa LIVIN asistă clienții cu o gamă largă de scenarii de imigrație, inclusiv imigrația în Canada pentru muncă, asigurarea vizelor temporare pentru călătorii în toată țara, studierea la o universitate canadiană, sponsorizarea unui membru al familiei sau obținerea cetățeniei canadiene.

 

LIVIN are cunoștințe vaste în domeniul reglementărilor canadiene în materie de imigrație.

Un lucru este cert! Este foarte dificil de prezis cum va arăta imigrația din Canada în viitor, dar ce este sigur este faptul că imigrația nu va înceta! Canada are nevoie de români care au dovedit că sunt extrem de bine pregătiți, serioși, educați. Românii ocupă funcții în diverse domenii de activitate. Canada are nevoie de tinere familii pentru că natalitatea acestei țări este foarte scăzută, având o populație îmbătrânită.

 

În Canada, imigranții reprezintă 33% din toți proprietarii de afaceri cu personal plătit, iar 25% din lucrătorii din sectorul de sănătate sunt imigranți. Imigrația permanentă și non-permanentă a reprezentat peste 80% din creșterea populației Canadei în 2019.

 

Deși Immigration, Refugees and Citizenship Canada a continuat să accepte și să proceseze aplicații pe tot parcursul pandemiei, restricțiile globale de călătorie și constrângerile de capacitate au dus la o scădere a admiterilor în ultima perioadă.

 

Pentru a compensa deficitul și a asigura Canadei lucrătorii de care are nevoie spre a umple golurile de pe piața muncii, precum și pentru a rămâne competitivă pe scena mondială, planul imigrație pe perioada 2021-2023 își propune să continue primirea imigranților cu o rată de aproximativ 1% din populația Canadei. Astfel, în 2021 numărul imigranților poate ajunge la 401.000 de rezidenți permanenți, 411.000 în 2022 și 421.000 în 2023. Planul inițial stabilea ca obiectiv 351.000 de imigranți în 2021 și 361.000 în 2022.

 

Trebuie să ”profitați” de această deschidere, de primire a unui număr mare de rezidenți permanenți!

Autoritățile canadiene au întocmit un plan pentru următorii trei ani, printre care, cele mai importante pentru dumneavoastră, românii care doriți să deveniți rezidenți permanenți, sunt: sporirea ponderei programelor care facilitează afluxul de imigranți în comunitățile cu deficit de forță de muncă; extinderea accelerată a înregistrării dosarelor prin mijloace digitale pentru a simplifica procesarea lor, a lărgi capacitatea de absorbție a sistemului și a atenua impactul pandemiei; sporirea afluxului de francofoni în afara Quebecului prin atribuirea de puncte suplimentare în cadrul sistemului Express Entry, pentru a se ajunge la o proporție de 4,4% din totalul imigranților, față de 2,82% în 2019.

 

Mai mulți oameni sunt interesați să emigreze în Canada în ciuda pandemiei. Și românii se numără printre aceștia. Pentru sprijin în pașii pe care îi aveți de parcurs, nu ezitați să intrați pe linkul: www.livinimmigration.ca.