Dan Romero, care lucreaza in calitate de vicepresedinte al afacerii internationale a Coinbase, a anuntat vineri intr-o postare pe Medium ca va parasi firma la sfarsitul acestei luni. Dan Romero s-a alaturat echipei Coinbase in aprilie 2014, conform profilului sau LinkedIn.

In timp ce el nu a furnizat un motiv specific pentru a pleca de la firma, Romero a spus:

“A ramane dedicat pentru o misiune necesita adesea lucruri grele . Dar am avut noroc sa invat pe pielea mea ca acele lucruri genereaza adesea cea mai mare valoare.”

“Vreau sa-mi dau seama de ce urmeaza”, a continuat el, adaugand ca s-a alaturat echipei Coinbase, cand avea doar 20 de angajati – acum are un numar de peste 700 de angajati.

In timpul sau in cadrul firmei, Romero a lucrat la “aproape fiecare aspect” al afacerii Coinbase, a afirmat el, inclusiv parteneriatele bancare si intreprinderile de consum si institutii.

In ciuda statutului Coinbase ca fiind unul dintre cele mai populare si valoroase schimburi de criptomonede – a strans 300 milioane de dolari la sfarsitul anului trecut, oferindu-i o evaluare de 8 miliarde de dolari – au aparut o serie de plecari (si unele sosiri) in lunile care au urmat.

Acum doua saptamani, directorul de vanzari institutionale al Coinbase, Christine Sandler, a parasit firma pentru Fidelity Investments, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din lume. La inceputul acestui an, directorul Bursei de stiri a datelor Soups Ranjan a plecat, de asemenea, la fel ca senior manager-ul de conformitate Vaishali Mehta.

Si cel putin noua angajati de nivel superior sau mediu au parasit Coinbase de la strangerea de fonduri din octombrie.

 

Anterior, a fost dezvaluit ca, din martie 2018, firma ofera o acoperire de pana la 5.000 de dolari pe an pentru tratamente precum inghetarea oualelor in incercarea de a pastra personalul – in plus fata de optiunile de asigurare de sanatate mai standard.

 

Coinbase nu a oferit o motivatie pentru plecarea lui Romero in timpul declaratiei de presa.