Changpeng Zhao, CEO-ul Binance, spune ca un pret de 16.000 de dolari pentru Bitcoin se va intampla „in curand”, intr-un tweet trimis pe 1 noiembrie. Zhao explica ca previziunile preturilor sunt usoare, dar obtinerea corecta a calendarului este dificila.

 

Changpeng Zhao a spus:

„Lol, previziunile preturilor sunt usoare. Este greu sa ai dreptate in ceea ce priveste calendarul. Vom vedea 16k de dolari in curand-. 1,4 miliarde de oameni care lucreaza la elin timp ce vorbim. ”

 

Mesajul a fost un raspuns la tweet-ul altui utilizator care a subliniat ca predictia unui utilizator 4chan anonim care prezice ca pretul Bitcoin ar atinge 16.000 de dolari pana la sfarsitul lunii octombrie s-a dovedit a fi gresita. Predictia data a mai spus ca BTC va atinge 29.000 USD in primul trimestru al anului viitor, 56.000 USD in T3 2020 si 87.000 USD in T4 2020.

 

In acelasi timp, alte predictii sunt de fapt mai putin modeste. John McAfee, de exemplu, s-a dublat recent fata de predictia sa de 1 milion de dolari Bitcoin pana in 2020, argumentand ca urmatoarea crestere a preturilor Bitcoin va fi declansata de raritatea sa.

 

Dupa cum a raportat Cointelegraph, luna trecuta a fost minat Bitcoin-ul cu numarul 18 milioane, ceea ce inseamna ca exista doar 3 milioane BTC care inca nu sunt in circulatie.

 

Intre timp, ieri, Zhao a sustinut ca lantul de schimb descentralizat blockchain (DEX) al Bancii are cel mai mare volum dintre platformele DEX. El a spus:

„Deja cel mai mare DEX din volum in lume. Va dura ceva timp pentru adoptie. ”

 

Cele mai recente date publicate de Binance in urma cu cateva saptamani dezvaluie faptul ca Binance Chain, blockchain care alimenteaza platforma DEX in cauza, la momentul respectiv a ajuns la peste 26 de milioane de tranzactii trimise de aproximativ 290 de mii de adrese.

 

Asa cum Cointelegraph a raportat anterior, concurentul DEX Dolomite neprivative de libertate a anuntat ca la 8 noiembrie va adauga o tranzactie de marja cu ordinele de stop-loss.