Regula cu cele mai multe electronice este ca pe masura ce tehnologia avanseaza, produsele devin mai accesibile. Luati in considerare modul in care un televizor cu ecran plat urias era un semn al bogatiei acum cativa ani. Dar nu este cazul telefoanelor, care par a fi mai scumpe cu fiecare versiune noua.

 

Telefoanele flagship, cum ar fi Apple iPhone si Samsung Galaxy, sunt in mod notoriu scumpe. Dar vanzatorul de telefoane SellCell a lansat recent date care arata ca s-ar putea sa merite investitia in timp, cel putin in comparatie cu telefoanele cu costuri mai mici de la alte marci. (Vezi graficul complet de mai jos.)

 

IPhone XR a pierdut 53,2 la suta din valoarea sa din 2018 si, in timp ce acest lucru ar putea suna ca foarte mult, LGV40 ThinQ, un concurent serios in spatiul Android in acelasi timp pe piata, a pierdut 79,10% din valoarea sa in acelasi timp.

 

In timp ce o multime de factori intra in alegerea cumpararii unui telefon, daca intentionati sa revindeti telefonul inainte de a cumpara altul, merita sa verificati valoarea potentiala a revanzarii lor inainte de timp.