Binance a lansat un nou schimb de criptomonede , Binance Singapore dupa luni de asteptare, a raportat TechCrunch , desi cu caracteristici limitate.

 

Utilizatorii platformei sunt capabili sa achizitioneze Bitcoin (BTC) numai cu dolari Singapore (SGD), ceea ce inseamna ca sunt mult mai putine perechi de tranzactionare disponibile pentru consumatori comparativ cu schimbul principal al companiei.

 

Site-ul Binance Singapore sugereaza ca serviciul este oferit in colaborare cu Xfers, un serviciu de plata local care pretinde ca ofera un portofel cripto aprobat de autoritatile de reglementare din Singapore. Trei pasi sunt listati pentru noii clienti: crearea unui cont cu Binance Singapore, conectarea contului lor Xfers si inceperea de a cumpara si de a vinde bitcoin asa cum doresc.

 

Un purtator de cuvant a declarat pentru TechCrunch: “Binance este incantata sa aduca tehnologia blockchain de clasa mondiala in Singapore si asteptam cu nerabdare sa prezentam lumii masurile de siguranta si securitate de nivel 1. BTC / SGD este perechea initiala pe care Binance Singapore o ofera cu lansarea si vor fi adaugate mai multe perechi, dupa cum permite reglementarile. ”

 

Dupa cum a raportat Cointelegraph la inceputul lunii aprilie, CEO-ul Changpeng Zhao (CZ) a spus ca Binance intentioneaza sa deschida filiala din Singapore la un moment dat in aceasta luna – dar nu au mai fost prezentate detalii suplimentare despre serviciul de schimb crypto. In septembrie anul trecut, el a dezvaluit ca testul beta privat pentru serviciu era pe cale sa inceapa.

 

Vertex Ventures, o filiala a Temasek Holdings, o companie de investitii cu sediul in Singapore si detinuta de guvern, a anuntat in octombrie anul trecut ca investeste in Binance pentru a-si alimenta expansiunea in tara.

 

La momentul actual, Binance este cel de-al doilea schimb de crypto din lume, prin volumul de tranzactionare, potrivit CoinMarketCap.

 

De asemenea, pe 23 aprilie, compania a anuntat ca a lansat platforma de tranzactionare descentralizata (DEX) inainte de termen – la o saptamana dupa ce blockchain-ul nativ care o va alimenta, Binance Chain, a devenit live.

 

Desi tranzactionarea Binance DEX va fi disponibila publicului la o data ulterioara, o perioada de testare de doua luni a inregistrat 8,5 milioane de tranzactii in cadrul unui mediu de tranzactionare simulat.