Exchange-ul de criptomonede Binance a incheiat un parteneriat cu furnizorul de solutii de monitorizare blockchain, Elliptic, pentru a-si spori conformitatea cu reglementarile in cadrul extinderii sale internationale, a confirmat purtatorul de cuvant al Binance pentru Cointelegraph.

 

Ca parte a planurilor de a asigura operatiuni legale in tari noi cu reglementari diferite privind criptomonedele, Binance va utiliza Elliptic pentru a se asigura ca poate respecta diferitele cerinte din partea autoritatilor.

 

In mod specific, CoinDesk se refera la responsabilul-sef al Binance, Samuel Lim, care spune ca ultima afacere se va concentra pe spalarea banilor (AML).

 

Luna trecuta, bursa a reusit sa se alature echipei de analiza blockchain, CipherTrace, axandu-se si pe AML, dupa ce autoritatile de reglementare de la jurisdictia Binance din Malta i-au aprobat activitatile.

 

“Selectarea solutiei CipherTrace ca solutia de securitate blockchain va spori capacitatea noastra de extindere si va crea o mai mare incredere in randul utilizatorilor, autoritatilor de reglementare si institutiilor financiare”, a spus Lim la acea data. El a continuat:

“Acest parteneriat va sustine programul existent de clasa mondiala de combatere a AML si ne va ajuta sa ne extindem pe noi piete in modul cel mai compatibil”.

 

Tranzactia a urmat inca o alta miscare de la Binance din martie, care a implicat initierea managementului riscului IdentityMind.

 

Dupa cum a raportat Cointelegraph, Binance incearca sa debuteze integral ecosistemul de tranzactionare descentralizat, numit Binance DEX, in lunile urmatoare.