Dupa 3 ani de absenta de pe piata telefoanelor mobile, Vertu a tinut o lansare pompoasa in Beijing. Acolo, compania a anuntat nou sau smartphone, Vertu Aster P. Acesta va veni in doua variante, Baroque si Gothic, diferentele fiind estetice.

Vertu sunt bineinteles cunoscuti pentru dispotivile sale luxoase si din acest punct de vedere Aster P nu dezamageste.

Telefonul are cadrul din aluminiu, ecranul este protejat cu geam din safir iar spatele este acoperit de piele de cea mai buna calitatea.

Specificatiile interne dezamagesc din pacate si de aceasta data. Intern avem un procesor Snapdragon 660 , 6 Gb Ram si o baterie de 3200 mAh. Camera din spate este de 12 MP, in timp ce camera frontala este de 20 MP. Display-ul este de 5 inch, FullHd si este protejat cu geam din safir.

Specific brand-ului , si Aster P dispune de buton de concierge, un serviciu dedicat Vertu care te ajuta sa faci rezervari la restaurante de lux, zboruri private si tot felul de lucruri apreciate de persoanele care isi permit un astfel de telefon.De asemenea, Aster P are inclusa tehnologia de criptare V Talk, care iti cripteaza apelurile si mesajele in timp real.

Varianta Baroque vine in variantele de culoare Black, Gentleman Blue, Caramel Brown, Twilight Orange si va costa 4200$

 

Variante Gothic este disponibila in culorile Black Jade si White Moon si va costa 5100$

Cel mai scump model este Dazzling Gold care va costa 14000$