Se spune ca omul gospodar isi face vara sanie si iarna car! Vara a trecut ca vantul si ca gandul si sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Asa ca, desi soarele inca ne rasfata cu ultimele zile calduroase, asta nu inseamna ca nu trebuie sa incepem sa ne facem deja planuri pentru sarbatori. Sau sa testam locatii pentru sarbatori.

O destinatie fascinanta atat toamna, cat si iarna, la doar cativa kilometri distanta, este statiunea Baile Olanesti. Agentia de turism Christian Tour ti-a pregatit deja o gama variata de oferte cazare Baile Olanesti, pe care o poti avea in vedere atat pentru o escapada de weekend, cat si pentru petrecerea sarbatorilor de iarna. Ai preturi deosebit de avantajoase, servicii premium si multa flexibilitate.

De ce sa mergi in vacanta la Baile Olanesti?

Olanesti este o statiune balneoclimaterica inconjurata de munti, aflata la o altitudine de aproximativ 450 m si la o distanta de 18 km fata de Ramnicu Valcea. Desi aici se practica, in special, turismul balneoclimateric, adeseori subventionat de stat, destinatia este una perfecta pentru turistii de orice varsta, de la cei mai mici la cei mai mari.

Combinatia de aer curat, plimbari in natura, mancare buna si spa este demna de luat in seama fie pentru un weekend in mijlocul naturii, fie pentru petrecerea sarbatorilor de iarna.

Unde poti sta daca alegi cazare la Baile Olanesti?

Christian Tour a pregatit pentru tine o gama variata de oferte de cazare la Baile Olanesti. Pachetele sunt accesibile si se pliaza tuturor bugetelor si pretentiilor, astfel poti alege dintre:

Hotel Parang – 2 stele – cu preturi pornind de la 45 lei/noapte. Acesta este situat in centrul statiunii Baile Olanesti, are restaurant propriu, un bar de zi, o cofetarie si o discoteca. In cadrul hotelului exista doua restaurante: unul clasic, unde masa este servita in regim de card valoric si unul dietetic, unde masa este servita in regim de dieta, conform prescriptiei medicale.

Hotel President – 3 stele – cu preturi pornind de la 106,5 lei – perfect pentru cateva zile de recreere si tratament. Locatia este ideala si pentru cei care planuiesc o calatorie de afaceri, din moment ce oaspetii au acces la o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Aceasta poate fi impartita in doua sali mai mici sau poate fi organizata dupa preferintele tale.

Centrul Spa este de neratat cand alegi cazare la Baile Olanesti, aici avand ocazia de a te relaxa la piscina, sauna finlandeza si jacuzzi.

Hotel Tisa – 3 stele – cu preturi pornind de la 118 lei – unde te poti bucura si de un centru wellness, cu toate terapiile incluse: piscina, hidroterapie, sauna uscata, baie turceasca cu aburi si masaje. Mai mult decat atat, accesul in baza de tratament a hotelului este gratuit pe baza trimiterii de la medicul de familie. Un plus al acestei locatii este reprezentat de camerele cu vedere spre padure.

Hotel Olanesti – 3 stele – cu preturi pornind de la 200 de lei – pune la dispozitie facilitati extraordinare atat pentru tine, cat si pentru copii. Hotel Olanesti este locatia preferata de catre cei care organizeaza evenimente corporate.

Pentru mai multe informatii, poti consulta oferta de cazare Baile Olanesti pusa la dispozitie de Christian Tour, partenerul de incredere al vacantelor tale reusite.