Traim intr-o lume moderna, in care tabla magnetica este folosita cu succes zi de zi, in mai multe domenii de activitate. Aceasta isi regaseste utilitatea la diverse prezentari si sedinte, unde sunt prezenti o multime de oameni. In timp ce se vorbeste despre un subiect anume si se dezvolta rand pe rand diverse idei, se pot face si notite pe tabla cu markerul, astfel incat sa fie vizibile chiar si dintr-un loc mai indepartat.

In plus, cuvintele scrise se inteleg mult mai bine decat cele vorbite, pentru ca raman acolo si se vad clar, iar acest lucru are un impact pozitiv asupra gandirii. Nu mai vorbim de calcule, diagrame sau tot felul de schite care ii ajuta pe cei prezenti la sedinta sa vizualizeze mai bine “datele problemei”.

De ce merita sa cumperi o tabla magnetica cu stand mobil?

In primul rand, te ajuta sa expui intr-un mod logic si coerent informatiile necesare si poti atasa, de asemenea, alte materiale aditionale care sustin ideile prezentate prin imagini sau poze. O tabla cu stand mobil disponibila si in oferta www.viamond.ro iti ofera o serie intreaga de avantaje. Se potriveste perfect atat pentru diferite prezentari si sesiuni de training, cat si pentru conferinte.

In acest fel, totul se desfasoara mult mai simplu si intr-un mod cat mai util. In magazinul online Viamond.ro poti gasi o diversitate de modele, la cele mai bune preturi de pe piata. Tablele magnetice pot fi suspendate pe un stand mobil, astfel ca se rotesc chiar si la 360 de grade. Datorita suprafetelor rotative, sunt foarte vizibile si pot fi mutate rapid dintr-o sala in alta, in functie de nevoi.

Cum sa folosesti corect tabla magnetica?

Aceasta se utilizeaza cu mare usurinta, pentru ca este un instrument facil care iti ofera un mare ajutor. Atunci cand ai ceva de comunicat unui public larg, este important sa o faci in mod cat mai eficient. Poate fi folosit atat in salile de conferinte dintr-o companie, cat si in scoli sau alte spatii destinate exclusiv prezentarilor.

Pentru o buna intretinere, foloseste doar markere lavabile si nu insista cu buretele la stergere, pentru a nu provoca zgarieturi. Fii concis si la obiect, pentru ca informatiile tale sa ajunga cat mai usor la public. Focuseaza-te doar pe ceea ce este absolut important si nu te pierde in detalii de minima importanta.

Iti poti sintetiza foarte usor ideile atunci cand folosesti o tabla magnetica. Noteaza cu markerul doar cuvintele importante. Scrie tot ceea ce este esential de retinut si fa o schema a subiectelor principale, pe care urmeaza sa le dezvolti.

Foloseste cat mai multe accesorii, pentru a mentine treaza atentia participantilor la sedinta. Poti lipi diverse notite si poti atasa diferite poze pentru a transmite cat mai bine ideile si a obtine rezultatele dorite. In acest fel, informatiile prezentate vor avea o rezonanta excelenta asupra publicului.

Daca ideile raman prezente in scris pentru mai mult timp, acestea pot fi revizuite si intelese corect, pe cand cuvintele rostite se pierd si nu fac intotdeauna conexiunea necesara in momentul vorbirii. Achizitioneaza-ti si tu o tabla magnetica cu suport rotativ de cea mai buna calitate, accesand site-ul Viamond.ro.