Daca vrei sa achizitionezi un aparat de aer conditionat Daikin, probabil te intrebi care ar putea fi avantajele. Acest brand pentru sisteme de climatizare este deja renumit la nivel mondial si a imbunatatit vietile a milioane de persoane. Mai jos vei afla motivele pentru care sa optezi pentru un astfel de produs!

Eficienta energetica

Firma Daikin asigura eficienta energetica multumita termostatelor reglabile incorporate in fiecare dispozitiv. Acestea mentin camera la o temperatura optima, fara sa apara un consum mare de curent. Tehnologia Inverter controleaza viteza motorului si previne procesul de pornire/oprire, care duce inclusiv la suprasolicitari.

Pompa multor modele de aer conditionat Daikin disponibile in oferta Vollmax mai poate oferi caldura in perioadele reci, nefiind nevoie de generarea acesteia. In schimb, aerul ajunge extras direct din exterior si reglarea sa are loc intr-un mod mai eficient. Agentul frigorific este R32, care s-a dovedit in nenumarate teste ca reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale fata de R-410A. Prin urmare, valorile SEER si cele SCOP sunt diferite si te poti bucura de rezultatele unui produs din categoria A++.

Puterea de racire

Puterea unui aparat de aer conditionat Daikin se masoara in BTU, care este o prescurtare de la ‘’british thermal unit’’. Aceasta valoare se calculeaza pe ora si are legatura cu suprafata unde urmeaza sa fie amplasat dispozitivul.

Iata care sunt cele mai recomandate optiuni:

  • 9.000 BTU – 20-25 mp
  • 12.000 BTU – 25-35 mp
  • 18.000 BTU – 40-50 mp
  • 24.000 BTU – 60-70 mp

Acesta este doar un calcul orientativ, astfel ca trebuie luate in considerare comunicarea intre camere, precum si alte criterii asemanatoare. Totusi, este necesar sa optezi pentru un interval similar cu cele afisate. In caz contrar, nu vei avea parte de rezultatele dorite. Ca sa nu dai gres, cel mai bine ar fi sa discuti cu un specialist. Acesta observa orientarea ferestrelor, gradul de izolatie si alte criterii, iar apoi stabileste solutia potrivita.

Functiile suplimentare

Majoritatea sistemlor de aer conditionat Daikin pot fi controlate in mod direct prin intermediul functiei de Wi-Fi. Tot ce trebuie sa faci pentru asta este sa descarci aplicatia pe un smartphone si sa modifici setarile, precum si programul de lucru. Acest proces se realizeaza in functie de agenda personala si poate fi revizuit oricand. Daca esti sensibil la zgomot, te poti orienta spre gama de produse Sensira. Acestea functioneaza chiar si la 19 dB, care este echivalentul fosnetului unei frunze.

Un alt modul util este cel de putere, care forteaza dispozitivul sa ajunga la capacitatea maxima printr-o singura apasare de buton. Rezultatul consta in faptul ca orice incapere este racita in cel mai scurt timp posibil, iar dupa 20 de minute se revine la functionarea normala.

Aceasta masura de securitate previne consumul suplimentar de energie si asigura un confort superior. Unele unitati echipate cu tehnologia 3-D Airflow au capacitatea de a redirectiona jetul in toate partile, la comanda utilizatorului sau in mod automat. Astfel, are loc o distributie uniforma a aerului si directionarea este controlata in mod precis.

De unde cumperi un aer conditionat Daikin?

La un magazin online ca Vollmax gasesti o gama variata de astfel de produse, incepand de la 1.008,18 RON. De indata ce decizi care este bugetul disponibil, ia legatura cu un consultant si vei primi toate sfaturile necesare pentru a alege modelul potrivit. De asemenea, dispui de solutii de instalare profesionale si garantie la fiecare achizitie!