Indiferent de sportul pe care il urmaresti, pariurile vor face intotdeauna meciul mai interesant! Astfel, daca vrei sa depui o miza pe un anumit eveniment sportiv chiar pe parcursul desfasurarii acestuia, sistemele de pariuri live ale marilor case de pariuri iti stau la dispozitie. In cadrul unei astfel de oferte, poti paria pe diferite aspecte ale meciului in timp ce acesta se deruleaza, inclusiv in situatia in care partida intra in prelungiri sau urmeaza sa se execute lovituri de departajare.

Fiindca numeroasele optiuni la care ai acces pe marile platforme iti vor da sansa de a simti “pulsul” partidei, statisticile si analizele complexe nu vor mai fi atat de relevante. Vei putea intui directia in care se indreapta meciul si vei putea paria oricand pe durata acestuia.

Cum functioneaza sistemul de pariuri live?

Inaintea primului fluier, casele de pariuri stabilesc cotele pentru majoritatea optiunilor. In functie de modul in care se desfasoara partida si de evenimentele de pe parcursul acesteia, cotele se vor modifica in mod automat de fiecare data cand este necesar. Daca echipa A era favorita inainte de start, iar echipa B preia conducerea meciului dupa cateva minute de la incepere, cotele din oferta se vor modifica pentru a reflecta noua situatie.

Echipa A inca ar putea fi favorita la castigarea partidei, insa sansele s-au redus odata cu trecerea in dezavantaj. Astfel, cota de victorie a echipei A va fi mai mare in momentul in care aceasta este condusa. Asadar, cele mai bune cote pe victoria echipelor favorite nu vor fi cele dinainte de partida, ci vor aparea in momentul in care aceste echipe (sau sportivi) se afla in dezavantaj pe durata unei partide.

Avand in vedere ca fotbalul este “sportul rege” in tara noastra, trebuie sa stii ca golurile nu sunt singurele evenimente care pot duce la modificarea cotelor pe parcursul unui meci. Fiecare actiune de pe teren poate influenta rezultatul final, asadar cotele se pot modifica in momentul unei accidentari, eliminari, schimbari efectuate de catre antrenor si multe altele.

Cum se calculeaza si actualizeaza cotele?

In cadrul ofertei de pariuri live, cotele sunt obtinute cu ajutorul unui algoritm care monitorizeaza fiecare informatie din timpul meciului. In functie de actiunile din teren si de rezultatele din trecut ale meciurilor similare, cotele sunt reactualizate periodic.

In momentul in care se desfasoara o actiune care poate influenta rezultatul (corner, penalty, lovitura libera etc.), oferta va fi suspendata timp de cateva secunde, intrucat computerul trebuie sa analizeze informatia noua, dupa care parierea poate continua. Aceste pauze de cateva secunde pot aparea de mai multe ori pe durata unui eveniment, in functie de desfasurarea jocului, pentru a oferi cote care sa reflecte cat mai bine situatia din teren.

Ce avantaje poti avea?

Exista mai multe aspecte de care poti profita atunci cand alegi optiuni din cadrul ofertelor de pariuri live. In primul rand, vei avea ocazia de a vedea echipele evoluand pe teren inainte de a depune o miza. In unele situatii, componenta echipei de start se schimba chiar inainte de fluierul de inceput, iar unele echipe mici pot schimba total maniera de joc atunci cand intalnesc un adversar mare, aratand toata ambitia pe care o au.

Marile case de pariuri, precum Get’sBet, iti pun la dispozitie oferte de pariuri live deosebit de diversificate. Astfel, ai posibilitatea de a selecta optiuni de pariere care nu sunt disponibile in oferta dinaintea jocului. Poti paria pe echipa (sau chiar jucatorul) care va inscrie urmatorul gol, tenismenul care va castiga urmatorul game sau jucatorul de snooker care va face urmatorul break de peste 50 de puncte. Atunci cand cunosti toate “dedesubturile” unui sport, oferta de pariuri live iti ofera avantajul de a miza pe fiecare detaliu al partidei.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO