Foarte multe persoane care folosesc motoferastraie, in special agricultorii amatori sau pasionatii de pomicultura, iau aceste dispozitive ca atare si nu sunt foarte preocupati de componentele lor. Totusi, importanta pieselor de drujba Stihl este cruciala pentru buna functionare a motoutilajelor si pentru asigurarea unui randament ridicat.

Un profesionist, spre exemplu un angajat din domeniul silviculturii, va sti intotdeauna ce se ascunde sub caroserie si cum sa remedieze o eventuala defectiune. Ceea ce trebuie sa retii este ca, desi vorbim despre un produs de calitate germana, componentele sale nu sunt infailibile si nu au o durata de viata eterna.

Piesele de drujba Stihl se pot uza sau deteriora in primul rand din cauza conditiilor extrem de dure in care aceste motoutilaje opereaza. Astfel, ele se pot umple de pamant, apa murdara sau pot fi blocate cu anumite crengi sau bucati de vegetatie.

De cele mai multe ori, in loc sa incerci sa repari piesele de drujba Stihl, este mai convenabil sa cumperi unele noi. Motivele sunt lesne de inteles: in primul rand, o componenta noua va asigura intotdeauna o productivitate mai mare. In al doilea rand, la Roco Piese gasesti peste 820 de astfel de piese.

Piesele de drujba Stihl din oferta acestui magazin online variaza de la bujii, carburatoare si uleiuri, la pile de ascutit, lame si oale de ambreiaj. Toate acestea sunt 100% originale si compatibile cu nu mai putin de 55 de modele de motoferastraie germane, de la modelul 017 la modelul MS 661.

Mai mult decat atat, acestea sunt disponibile la discount-uri de pana la 38%. Spre exemplu, kitul de cilindru pentru drujbele Stihl MS 270, 280 si 028S, calitatea I, poate fi cumparat pentru numai 199 de lei, in loc de 320 de lei.

In aceste conditii, clientii Roco Piese care achizitioneaza piese de drujba Stihl sunt extrem de multumiti. “Preturi bune, seriozitate maxima”, spune Florea G., in timp ce Stefan S. scrie: “Piesele sunt bune, le-am montat si generatorul merge bine. Comanda a venit la timp si pretul produselor este foarte bun”. “Livrare rapida, produse de calitate. Recomand!”, afirma Georgi C., in timp ce Gheorghe L. conchide: “Piese de calitate buna, foarte multumit de calitatea serviciilor oferite de magazinul Roco Piese”.

Iata, in continuare, care sunt principalele functii pe care le indeplinesc motoutilajele germane, gratie pieselor de drujba Stihl extrem de performante:

1. Pornire lejera. Aceasta este garantata de sistemul Stihl Ergo Start (un arc suplimentar montat intre arborele cotit si rola demaror); Stihl Elasto Start (maner demaror special, pentru o pornire uniforma); sistemul de decompresiune; supapa de decompresiune (care reduce consumul de forta si menajeaza sistemul demaror); si pompa de combustibil manuala (purjatorul, care reduce numarul de curse dupa o pauza indelungata in functionare).

2. Productivitate crescuta. Randamentul de invidiat este asigurat de sistemul Quick Stop Super (pentru franare suplimentara); intinderea rapida a lantului (de la rola de reglare, fara alte unelte); capacul de rezervor cu deschidere fara scule suplimentare; incalzirea carburatorului (care impiedica inghetarea acestuia); si incalzirea electrica a manerului (pentru mai mult confort pe vreme rece).

3. Grija pentru mediu. Nu in ultimul rand, grija pentru natura este reliefata de motorul 4 MIX (usor si cu forta mare de antrenare); sistemul de franare a aerului cu folosinta indelungata (care mareste de cateva ori durata de viata a filtrului); tehnologia 2 MIX (cu o putere mare si ecologie orientata spre viitor); cupla rapida; catalizatorul care reduce emisia de hidrocarburi cu pana la 80%; si managementul inteligent al motorului.