Nu va exista Samsung Galaxy S11. In schimb, Samsung a denumit noul sau flagship S20. Zvonurile se invarteau in legatura cu schimbarea brandului in ultimele saptamani, iar astazi XDA Developers a publicat primele fotografii reale cu Galaxy S20 Plus.

 

Ecranul de pornire al telefonului confirma noul nume. Si vedem, de asemenea, ca partea din fata a dispozitivului are un decupaj central pentru camera, care este similar cu cel de la Galaxy Note 10. Samsung a tonificat semnificativ partile curbate ale Galaxy S10 si S10 Plus, sursa XDA spunand ca S20 Plus se simte in mare masura plat in mana.

 

Pe partea din spate, aruncam o privire asupra aranjamentului camerelor de la Samsung pentru S20 Plus, despre care se spune ca va contine un obiectiv obisnuit, un ultra-wide, unul pentru portret si un obiectiv macro ca a patra optiune. Pe spate este, de asemenea, unul dintre cele mai optimiste autocolantele pe care le-am vazut vreodata: spune pur si simplu „nu scurgeti informatiile.”  Prea tarziu.

 

Samsung va dezvalui o intreaga linie de dispozitive Galaxy S20 in cadrul evenimentului sau Unpacked din 11 februarie, incluzand mai multe dimensiuni de ecran si unele modele cu conectivitate 5G. Urmatorul telefon pliabil al companiei, numit probabil Galaxy Bloom, va debuta de asemenea luna viitoare.