Mafia Definite Edition a fost intarziat din cauza provocarilor cauzate de criza pandemiei in curs.

Mafia Definitive Edition a fost initial anuntat sa se lanseze pe data de 28 august, dar a fost amanat pana pe 25 septembrie din cauza pandemiei in curs de desfasurare a COVID-19.

 

„Finalizarea tuturor lucrurilor la timp pentru acea data de lansare a devenit din ce in ce mai dificila din cauza pandemiei globale de COVID-19, iar ultimul lucru pe care vrem sa-l facem este sa compromitem calitatea experientei”, au declarat dezvoltatorul Hangar 13 si editorul 2K Games.

 

„De la inceput, acesta a fost un proiect de pasiune pentru noi. Multi dintre dezvoltatorii nostri au ajutat la crearea jocului Mafia original si toti suntem angajati sa cream o experienta actualizata demna de acel clasic atemporal ”, au adaugat companiile. „Apreciem rabdarea si intelegerea de care dati dovada, facand Mafia: Definitive Edition cel mai bun joc pe care il putem oferi fanilor nostri din intreaga lume.”

 

Vedeti declaratia completa de mai jos.

 

 

In plus, dezvoltatorii au anuntat ca un clip cu gameplay din Mafia: Definitive Edition va fi dezvaluit pe 22 iulie. Pana atunci, puteti vedea teasaer-ul de mai jos.