Intr-un mod putin neobisnuit, urmatoarea runda de jocuri gratuite PlayStation Plus a inceput inainte de a veni noua luna. Utilizatorii PS4 pot descarca deja unul dintre jocurile gratuite ale lunii iunie, Call of Duty: WWII. Al doilea joc gratuit PlayStation Plus , Star Wars Battlefront II, va fi gratuit incepand cu 2 iunie, prima marti a lunii. Aceasta este una dintre cele mai puternice linii de jocuri gratuite pe care le-am vazut in acest an.

 

Dezvoltat de Sledgehammer Games, Call of Duty: WWII a fost lansat in 2017 si a readus seria in setarea initiala a celui de-al doilea razboi mondial pentru prima data de la World at War in 2008. Call of Duty: WWII este cunoscut in special pentru faptul ca are o campanie puternica single player, care poate fi terminata in aproximativ sase ore. Serverele online sunt inca live si, desi nu sunt extrem de active, va puteti astepta ca numarul jucatorului sa creasca, deoarece multe persoane vor avea acces la acesta pe PS4.

 

In plus fata de campaniile si playlist-urile traditionale multiplayer, WWII are si un mod distractiv de razboi centrat pe naratiune, cu harti unice si obiective de atac / aparare indelungate. Pachetul de moduri numeroase de joc i-a castigat lui Call of Duty: WWII o nota de 9/10 pe Gamespot.

 

Intre timp, Star Wars Battlefront II a evoluat pentru a deveni o experienta multiplayer destul de solida incepand cu lansarea din 2017. A obtinut 6/10 in recenzia de pe GameSpot. EA a oferit sprijin constant de la lansare, ascultand feedback-ul fanilor pe parcurs. Jocul a primit recent ultima sa actualizare importanta, asa ca daca il joci pentru prima data, vei experimenta Battlefront II in forma sa finala. Battlefront II are o campanie distractiva si o suita de moduri multiplayer pentru a va bucura online cu prietenii.