Fanii Fortnite care erau obisnuiti sa traiasca in lumea sa magica au fost cufundati intr-o gaura neagra de disperare in urma cu cateva zile, cand sezonul 1 al jocului s-a terminat si nimeni nu stia ce se intampla. Fortnite Sezonul 2 a luat nastere si a fost o usurare imensa pentru o parte semnificativa a Statelor Unite.

 

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri din tara, potrivit Satellite Internet , care a reunit statistici de jocuri pentru a determina jocul preferat al fiecarui stat bazat pe cautare. Jocul revendica primul loc in 20 dintre statele SUA.

 

Pe locul doi vine Call of Duty: Modern Warfare, care a fost lansat de abia pe 25 octombrie. Cu toate acestea, in opt state, este cel mai popular joc. Intre timp, Coasta de Vest este fidela DOTA 2, jocul preferat in Washington si California.

 

Singurele state cu gusturi mai ciudate sunt Alaska si Hawaii, care favorizeaza in mod special World of Warcraft si, respectiv, League of Legends.

 

Un lucru care uneste tara in ceea ce priveste jocurile este cu siguranta faptul ca jocurile multiplayer sunt preferate single player.