In aceasta luna se implinesc 10 ani de la lansarea PlayStation Plus pe PS3, lansand servicii multiplayer platite si jocuri lunare descarcabile pentru abonati. Pentru a sarbatori, oferta din iulie 2020 este la fel de puternica precum luna trecuta, luna aceasta 3 jocuri fiind disponibile,NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider si Erica.

 

Rise of the Tomb Raider a fost lansat initial ca titlu exclusiv pe Xbox One, dar a venit pe PS4 un an mai tarziu, sub forma 20th Anniversary Celebration, cu continut suplimentar. Este a doua din trilogia de repornire a lui Crystal Dynamic, care se ocupa cu Lara Croft, pe masura ce devine mai confortabila cu aventurile sale de razboi. Avand loc intr-o Siberie inzapezita, jocul reuseste sa para azi izbitor si este amintit cu drag ca cel mai bun dintre cele trei din serie.

 

NBA 2K20 este cea mai recenta tranzactie din seria anuala de baschet, ceea ce o face o completare puternica a liniei, avand in vedere ca mai avem cateva luni de la inlocuire. NBA 2K20 a primit critici dure la lansare pentru abuzul de microtransactii si cat de profund patrund jocul, dar nucleul actiunii de baschet pe teren ramane la fel de apasator ca oricand.

 

Erica este a treia oferta pentru PS Plus in iulie si nu trebuie trecut cu vederea. Proiectat initial in jurul Sony PlayLink (ceea ce permite jucatorilor sa controleze jocurile cu smartphone-urile lor, cum ar fi Jackbox Party Packs), Erica este un joc de aventura narativ care se joaca mai mult ca un film cu o interactiune minora din partea jucatorului. Este o poveste captivanta, cu o coloana sonora bantuitoare.