Cand o companie doreste sa fie eficienta si sa le ofere angajatilor sai cele mai bune conditii de munca, aceasta are nevoie de mai multe atuuri care sa ridice standardele activitatii de lucru. Unul dintre aspectele care faciliteaza activitatea propriu-zisa este buna organizare a spatiului, care poate fi facuta cu ajutorul unui fiset metalic.

Daca si tu detii o companie si vrei ca spatiul de lucru sa fie foarte organizat, poti avea in vedere achizitionarea unui fiset metalic. Un astfel de obiect te poate ajuta sa depozitezi documentele esentiale ale firmei si sa le pastrezi in ordine si in siguranta pentru a putea fi accesate oricand este nevoie.

Exista mai multe tipuri de fiset, care pot avea si alte intrebuintari in afara de depozitarea bibliorafturilor. Spre exemplu, un fiset metalic poate fi folosit si pentru depozitarea echipamentelor sau a sculelor specifice activitatii din respectivul spatiu sau chiar pentru pastrarea substantelor toxice si periculoase in locuri ferite. De asemenea, intr-un cabinet medical, un fiset metalic isi dovedeste utilitatea, intrucat acesta ajuta la stocarea medicamentelor si a instrumentelor medicale.

La Viamond.ro vei gasi cea mai buna oferta pentru un fiset metalic in care poti depozita bibliorafturi si multe altele. Modelul cu 4 rafturi este exemplul perfect care eficientizeaza depozitarea documentelor. Iata care sunt detaliile acestui produs:

fabricat din tabla cu o grosime de 0,7 mm;

recomandat pentru utilizare comerciala si industriala;

constructie sudata din otel cu pereti simpli;

livrare in stare complet asamblata;

prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime;

sistem de inchidere sus-jos;

incuietoare cu 2 chei;

greutate maxima suportata de polita: 40 kg;

dulap vopsit in camp electrostatic de culoare gri;

dimensiune: 800x350x1800 mm (Latime x Adancime x Inaltime);

culoare: gri RAL 7035;

certificari: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management;

greutate 39 kg.

Un lucru important de tinut minte este sa nu pastrezi niciodata documentele importante pe fisetul sau dulapul metalic, fie din graba sau din lipsa de spatiu, intrucat acestea pot fi usor deteriorate sau pierdute daca sunt in afara lui.

De aceea, este important sa analizezi care este volumul de documente pe care compania ta are nevoie sa il depoziteze si sa achizitionezi un numar corespunzator de fisete metalice, cu compartimentarea potrivita.

Majoritatea modelelor disponibile pe Viamond.ro au 4 rafturi, dar vei putea gasi si cu 3 rafturi, cu usi, cu un singur raft, cu un raft si sertar, cu sau fara picioare. Garantia oferita este de 2 sau 3 ani pentru acest tip de produse iar daca vei consulta ofertele speciale vei gasi ca pentru unele fisete metalice achizitionate poti primi chiar bonusuri, de pilda la 10 fisete metalice cu 4 rafturi tip AP100 vei primi unul cadou.

Livrarea este gratuita pentru comenzile mai mari de 199 Lei in Bucuresti sau Ilfov si pentru comenzi mai mari de 299 de Lei in restul tarii. De asemenea, in cazul in care ai comandat ceva gresit sau un produs te nemultumeste in orice fel, returul se poate efectua in termen de 30 de zile.

Pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere atunci cand cauti un fiset metalic, intra pe site-ul Viamond.ro si bucura-te de ofertele la preturi avantajoase pe care acest magazin online ti le ofera. Achizitioneaza si tu fisetul care te va ajuta sa folosesti spatiul companiei in modul cel mai eficient cu putinta si sa creezi conditiile optime de munca pentru angajati!