Curatenia este un proces continuu, care poate deveni istovitor dupa o perioada. Cu toate acestea, tehnologia moderna ne permite accesul la electrocasnice din ce in ce mai performante, care fac din toata treaba o joaca!

De exemplu, procesul calcarii rufelor a devenit mult mai rapid in ultima perioada, gratie tehnologiilor cu aburi si a altor imbunatatiri aduse pe parcurs. Cu greu ne mai putem imagina acum fiarele de calcat cu carbuni de acum o suta de ani sau cele care functionau ca un resou, de acum cateva decenii!

Chiar daca activitatea ce presupune calcarea este una dintre sarcinile cele mai pretentioase, necesitand atat atentie, cat si o perioada considerabila de timp, in prezent avem acces la o gama de statii de calcat de ultima ora, care ne ajuta sa indeplinim cu succes tot ce ne propunem!

O statie de calcat performanta de pe www.polti.ro dispune de functii si tehnologii noi, fiind perfect ajustata pentru a calca orice tip de material textil. Aceasta foloseste aburul sub presiune, in dozaje potrivite, astfel incat calcatul sa fie gata in doar cateva minute! Fata de un fier de calcat traditional, o statie de calcat este formata din doua elemente, conectate printr-un furtun: fierul propriu-zis si boilerul.

Acesta din urma produce aburi de calitate pe toata durata procesului de calcare, intr-un mediu controlat, avand de altfel un volum foarte generos.

Descopera avantajele!

Pentru inceput, trebuie sa stii ca aburii produsi de o statie de calcat nu sunt doar de foarte buna calitate, formand un jet puternic si perfect controlabil, ci ajuta si la dezinfectarea in profunzime a tesaturilor, eliminand orice urma de microbi, mucegai, bacterii sau reziduuri. Acest lucru face potrivite aparatele in casele unde membrii sufera de alergii sau au pielea sensibila.

Faptul ca rezervorul de apa nu mai este incorporat in fierul de calcat il face pe acesta mult mai usor de ridicat si de manevrat, reducand major tensiunea din incheieturi. Vei descoperi ca aceasta caracteristica va reduce drastic timpul dedicat de obicei calcatului.

statie_de_calcat_Polti

O statie de calcat prezinta si alte avantaje, poate mai putin evidente. Datorita design-ului modern, fierul poate fi folosit si in pozitie verticala, fiind un mod rapid si practic de indepartare a cutelor de pe hainele aflate pe umeras, dar si pentru calcarea perdelelor sau a draperiilor.

Statiile de calcat profesioniste detin si functii pe masura! Acestea pot fi folosite pentru orice tip de tesatura, indiferent de delicatetea sau grosimea fibrei. Astfel, poti calca si reimprospata cu succes atat haine din matase si catifea, cat si paltoane, pulovere sau chiar geci! Ai parte de rezultate profesioniste de fiecare data!

O statie de calcat profesionista nu este doar ideala, ci si recomandata celor care se ocupa de intretinerea unui hostel sau a unei pensiuni. Astfel, vei calca rapid si usor asternuturi, fete de perna sau de masa sau chiar uniformele personalului.

Asadar, daca doresti sa obtii cele mai bune rezultate de fiecare data, alege un astfel de dispozitiv cu abur! Nu-ti va veni sa crezi cat de usor va fi sa calci, aceasta sarcina candva obositoare devenind o adevarata placere!