Jocurile gratuite Epic Games Store continua sa apara in 2020, cu doua noi titluri stabilite pentru 13-20 februarie. Kingdom Come Deliverance si Aztez creeaza saptamana viitoare o pereche sangeroasa de jocuri gratuite.

 

Kingdom Come Deliverance este un RPG bazat pe poveste lansat de Warhorse Studios si Deep Silver. Jucatorii pot lupta prin lumea Sfantului Imperiu Roman din perspectiva first person, infruntandu-se impotriva dusmanilor de tot felul. Pe langa lupta, jucatorii pot explora lumea deschisa si lua decizii importante.

 

Aztez, de la Team Colorblind, amesteca strategia bazata pe ture si beat-em up traditional pentru a crea ceva nou. Jucatorii isi pot extinde strategic imperiul – Imperiul Azteca – printr-o harta a lumii. Dar luptele au loc intr-un plan 2D, cu miscari puternice menite sa doboare inamicii. Jocul este, de asemenea, puternic stilizat, cu lupte in negru, alb si rosu.

 

Atat Kingdom Come Deliverance, cat si Aztez au cativa ani – 2018 si, respectiv, 2017. Dar Aztez costa in continuare 19,99 dolari pe Steam, iar Kingdom Come: Deliverance este inca 29,99 dolari.

 

Carcassonne si Ticket to Ride au intrat in libraria de jocuri gratis in aceasta dimineata si sunt disponibile pana pe 13 februarie. Epic a anuntat anterior ca Pandemic se va alatura lui Carcassonne si Ticket to Ride ca joc gratuit pe 6 februarie, dar in prezent nu este listat pe site-ul magazinului. Poate fi intarziat sau ar putea veni ulterior.